1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ercan’da ‘bayram’ yoğunluğu
Ercan’da ‘bayram’ yoğunluğu

Ercan’da ‘bayram’ yoğunluğu

Şeker Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenler için dün gün boyunca gidiş geliş seferleriyle 84 uçuş gerçekleşti, en yoğun uçuşlar sabah saatlerinde oldu

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Ercan Havaalanı’nda 3.5 günlük bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Tatilin hafta sonu ile birleşmesiyle bayramda seyahat eden yolcular nedeniyle Ercan Havaalanı’nda iki gün boyunca en yoğun saatler yaşandı.

Arife ve bayramın ilk günü birçok yurttaş tatil amaçlı yurt dışına akın ederken, yurt dışından da birçok turist adamıza geldi.

Şeker Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenler için dün gün boyunca gidiş geliş seferleriyle 84 uçuş gerçekleşti, en yoğun uçuşlar sabah saatlerinde oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün YENİDÜZEN’e konuşan Sivil Havacılık Dairesi Müdür Muavini Gökhan Dağman, bayram nedeniyle Ercan Havaalanı’nda toplamda 357 uçak seferinin yapılacağını açıklamıştı. Dağman, uçuşların büyük çoğunluğunun İstanbul, Ankara ve Adana’ya gerçekleşeceğini kaydetmiş, 17 Haziran Pazar günkü seferlerin normal uçuşların %10 üzerine çıkacağını, diğer günlerdeki yoğunluğun ise normal uçuş seviyesinde gerçekleşeceğini söylemişti. 


yeniduzen-satin-aliniz-533.jpg

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Etiketler :