1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ercan'da 30 gram Hintkeneviri
Ercan'da 30 gram Hintkeneviri

Ercan'da 30 gram Hintkeneviri

Ercan Havaalanın'dan dün akşam ülkeye giriş yapmak isterken üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

A+A-

Ülkeye dün akşam turist olarak giriş yapan zanlılar M.J. ve A.A.,  detektör köpeğinin tepki vermesine müteakip tespit edilerek tutuklanmalarının ardında Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili bulguları aktardı.

Ramiz,  zanlılar M.J., ve A.A.,’nın  3 Mayıs tarihinde saat 22. 15 sıralarında Ercan Havaalanından ülkemize turist olarak giriş yapmak istedikleri esnada zanlı A.A.,’nın  tasarrufunda bulunan çantaya detektör köpeğinin tepki vermesine müteakip söz konusu çanta içerisinde yapılan aramada yaklaşık 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Polis tutuklanan zanlının yaptığı beyanda söz konusu maddeyi zanlı M.J.  ile birlikte aldıklarını itiraf ettiğini mahkemeye aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlıların vermiş oldukları ifadelerin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hale Dağlı soruşturma maksatlı zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur