1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ercan uçuşunda bomba ihbarı: "UÇAĞI PATLATACAĞIM"
Ercan uçuşunda bomba ihbarı: "UÇAĞI PATLATACAĞIM"

Ercan uçuşunda bomba ihbarı: "UÇAĞI PATLATACAĞIM"

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gelmek üzere piste doğru ilerleyen Pegasus uçağında büyük bir panik yaşandı. Olay sonrası şüpheli kadın, Ruh ve Sinir Hastanesi'ne gönderildi.

A+A-

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gelmek üzere piste doğru ilerleyen Pegasus uçağında büyük bir panik yaşandı. Bir kadın “Uçağı patlatacağım” diye bağırmaya başladı. Görüntülerde yüzü kapalı olan kadının yolcular tarafından durdurulmaya çalışıldığı görülüyor.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre bugün 06:54 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gelmek üzere piste doğru ilerleyen Pegasus uçağında büyük bir panik yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, uçak tam kalkmak üzere piste doğru gelirken bir kadın bomba ihbarında bulundu. "Uçağı patlatacağım" diye bağırmaya başlayan kadının sigara yaktığı öğrenildi.

SABAH'ın elde ettiği görüntülerde kadının yüzünün kapalı olduğu, yolcular tarafından da durdurulmaya çalışıldığı görülüyor.

Uçağın tahliye edildiği öğrenilirken uçakta arama yapıldı.

Söz konusu kadının uçaktan indirildiği ve sorgulandığı belirtildi. Sivil havacılık Dairesi’nden alınan bilgiye göre uçak gecikme sonrası Kıbrıs’a geldi.


Şüpheli kadın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ülkeye gelecek uçakta taşkınlık yapan kadın gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, saat 06.45'te adaya gelmek için pist başı yapan PC 1930 sefer sayılı uçağa binen yolculardan Nigar D,  taşkınlık yaparak bağırmaya başladı.

Güneş gözlüğü takıp başörtüsünü ağzına götürerek konuşmaya devam eden Nigar D'ye uçaktaki bazı yolcular tepki gösterdi.

Uçağa çağrılan polis ekiplerince gözaltına alınan kadın, havalimanındaki polis merkezine götürüldü.

Olay nedeniyle tahliye edilen uçak, yapılan aramaların ardından saat 10.00'da Ercan Havalimanı'na hareket etti.

Havalimanıdaki polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheli, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderildi.

Şüphelinin daha önce de psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı.  

Bu haber toplam 4781 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler