1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ercan Çakıroğlu ve Hassan Tarıq'a otopsi yapıldı
Ercan Çakıroğlu ve  Hassan Tarıq'a otopsi yapıldı

Ercan Çakıroğlu ve Hassan Tarıq'a otopsi yapıldı

52 yaşında yaşamını yitiren Ercan Çakıroğlu ve çalıştığı inşaatın çökmesi nedeniyle hayatını kayubeden 28 yaşındaki Hassan Tarıq'a otopsi yapıldı

A+A-

 Esentepe’de çarşamba günü yaşamını yitiren Ercan Çakıroğlu’na  (E-52) dün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside ölüm sebebinin tespiti için kan doku örnekleri alınırken, kesin ölüm sebebinin yapılacak tetkiklerin ardından belirleneceği bildirildi.

Bellapais’de Çarşamba günü Rüzgarlı Bayır Sokak üzerinde bulunan bir inşaata beton dökümü yapıldığı sırada kalıp plakaların yıkılması sonucu yaşamını yitiren Hassan Tarıq’ın (E-28) dün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsisinde ise ölüm sebebinin “göçük altında kalma, çimento aspirasyonu ve göğüs-karın basısı” sonucu olduğu tespit edildi.

GÜNEŞKÖY’DE ALKOLLÜ KİŞİ ARABA CAMI KIRDI, DARP ETTİ

Güneşköy’de  bugün M.Y. (E-36) alkollü içki tesiri altında olduğu sırada kendisini tanımadığı gerekçesi ile Mert Bolay’a ait aracın ön camını eli ile kırdıktan sonra, Bolay’ın boynunu sıkarak darp etti.

M.Y. hakkında yasal işlem başlatıldı.

SUÇLA OPERASYONEL MÜCADELE DENETİMLERİNDE İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Suçla operasyonel mücadele çalışmaları kapsamında Gazimağusa’da dün ve bugün gerçekleştirilen denetimler sonucu, KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen, iki kişi tutuklandı.

Bu haber toplam 1973 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,