1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Enis Samancıoğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.
Enis Samancıoğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

Enis Samancıoğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

“Ciğerimin köşesi, annem sen nereye geldin…”

A+A-

Lefkoşa, Çağlayan bölgesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Enis Samancıoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Acılı annenin feryatları dinmedi:
 

Beyza TAÇKİN

Lefkoşa, Çağlayan bölgesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında hayatın kaybeden 25 yaşındaki Enis Samancıoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi. İsmail Safa Cami’de kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedilen Samancıoğlu’nun cenazesinde feryatlar biran olsun dinmedi. Ayakta durmakta zorluk çeken acılı anne yürekleri dağladı “Bırakın beni oğluma gideceğim, ciğerimin köşesi, annem sen nereye geldin…” şeklinde feryat etti. 

Dinmeyen gözyaşları…
Enis Samancıoğlu’nu son yolculuğuna uğurlamak için ailesinin yanı sıra tüm sevenleri ve yakınları cenazede hazır bulundu. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan acılı aile, oğullarını hiç beklemedikleri bir anda kaybetmenin büyük acısını yaşadı. Yakınlarının yardımı ile ayakta durabilen acılı annenin feryatları yürekleri dağladı. Oğluna son vedayı etmek için cenaze arabasının ardından yakınlarının yardımı ile yürüyen anne “Bırakın beni oğluma gideceğim, ciğerimin köşesi, annem sen nereye geldin” diyerek feryat etti.

Arkadaşları yıkıldı
Annesi ve ailesinin yanı sıra Enis Samancıoğlu’ nun arkadaşları da cenaze töreni boyunca gözyaşlarını tutamadılar. Ailesinin güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde Samancıoğlu’ nun annesi birkaç kez oğlunun acısına dayanamayarak yere yığıldı. Enis Samancıoğlu’nun ani ölümü karşısında olanlara inanamayan ailesi ve yakınları birbirlerine sarılarak güç bulmaya çalıştı. Çok sayıda seveni ve arkadaşının da bulunduğu cenaze töreninde Samancıoğlu’nun arkadaşları da birbirlerine sarılarak üzüntülerini paylaştı.

Bu haber toplam 4815 defa okunmuştur