Engelsiz Balık Avı Şenliği tamamlandı

Engelsiz Balık Avı Şenliği tamamlandı

Her yıl düzenlenen ve bu yıl da 3’üncüsü gerçekleştirilen engelsiz balık avı şenliği Vasfi Kuni organizatörlüğünde 25 Kasım pazar günü yapıldı.

A+A-

İskele balıkçı barınağında yapılan yarışmaya sabah 07:00 ‘de start verildi ve 10:30 da son buldu.

Vasfi Kuni’nin ekibi olan “ADA BALIKÇISI” ekibi liman içindeki güvenliği sağlarken yarışmacılara da partnerlik etti. Kazasız belasız ve bol kahkahalı bir gün geçiren sporcular toplamda 482 adet balon balığı yakalamıştır. Yakalanan balıklar tartılmak üzere Boğaztepe Avcılık Atıcılık Birliği Lokali’ne getirilirken orada yemekler yendi ve 11:15’te tartılıp kupa töreni yapıldı.

Vasfi Kuni katılan tüm bireylere, katılım ve teşvik amaçlı madalya takdim etti. Yarışmadaki kupa ve madalyaları Avcılık Federasyonu yaptırırken, yiyecek içecek sponsoru da Boğaztepe Avcılık Atıcılık Birliği başkanı Güner Aylanç ve Mannol Oil Kıbrıs direktörü Bilal Güleryüz oldu. Göçmenköy Avcılık Atıcılık Birliği Başkanı Ali Yoncu, birlik adına maddi katkı sağlayan oldu.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği başkanı Günay Kibrit, katkılarından dolayı Avcılık Federasyonu  başkanı Erhan Keser’e ve katkı koyan sponsorlara teşekkür plaketi takdim etti.

 

Kuni: “Sevgi her engeli aşar”

Vasfi Kuni yaptığı kısa açıklamasında; “Tüm özel gereksinimli kardeşlerimizin engellerini ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Balık avlamak da bu konulardan biridir. Engelli kardeşlerimizin sınırlı sayıda olan balık avlama noktalarının çoğalması için de bir nebze dikkat çekmek amacındayım. Hedefimiz şimdilik kendi aramızda eğlence ve bilgi paylaşımı amaçlı yaptığımız bu müsabaka ilerleyen zaman dilimlerinde, bu işe gönül veren bireylerin lisanslı sporcu olarak resmi müsabakalara da katılmasını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Erkek Kategorisi

1.Semih Sarıfakıoğlu

2.Günay Kibrit

3.Ömer Bulduk

 

Kadınlar Kategorisi

1.Hürmüs Atakanlı

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.