1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. En Yeni Albüm, Video ve Single’lar
En Yeni Albüm, Video ve Single’lar

En Yeni Albüm, Video ve Single’lar

En Yeni Albüm, Video ve Single’lar

A+A-


Ersin Kaşif

DAVID CARREIRA, TOUT RECOMMENCER İSİMLİ ALBÜMÜYLE KARŞINIZDA!

Müzikle iç içe büyüyen Portekiz asıllı Fransız müzisyen David Carreira, aynı zamanda profesyonel futbolcuydu. Şarkıcı geçirdiği sakatlık sonrasında kaderine farklı bir yön çizdi.
Şarkı sözü yazarı ve besteci olan David Carreira, ilk albümüyle istelere 1 numaradan girerek büyük ses getirdi. Sanatçının Tout Recommencer isimli yeni albümünde yer alan şarkısı Viser Le K.Oda sanatçıya Snoop Dogg eşlik ediyor! Videoyu izlemek için:http://youtu.be/nZ_pOaBITlI Albümü iTunes üzerinden satın almak için:http://bit.ly/1zhD1EA.  (Kaynak EMI Music).

DAMIEN RICE’IN YENİ VIDEOSU YAYINDA!

“I Dont Want To Change You”
Damien Rice yeni albümü My Favourite Faded Fantasy’i 3 Kasımda yayımlandı! Rice, üzerinde titizlikle çalıştığı yeni albümünün prodüksiyonluğunu Rick Rubinle birlikte üstlendi. Albümden yayınlanan yepyeni single I Dont Want To Change You’ya çekilen videoyu izlemek için : http://bit.ly/1vhPjZK Daha önce Run DMC, Johnny Cash ve Adele gibi isimlerle çalışan Rubin, O albümü konserleri sırasında Damien’ı izlemiş ve kendisini favori sanatçısı ilan etmiş. Damien, Los Angeles’dan İzlandaya uzanan yolculuğunda My Favourite Faded Fantasy albümü için aralarında arkadaşlarının da bulunduğu birçok yerli müzisyenle çalışmış ve kayıtlarını gerçekleştirmişti.
2 milyon satış rakamına ulaşan ve 80 hafta İngiltere listelerinde üst sıralarda kalmayı başaran O ve Brit Ödüllerine aday olmuş olan 9 albümünün ardından Rice, yeni albümü My Favourite Faded Fantasy ile beklentileri fazlasıyla karşılayacağa benziyor. Damien Rice My Favourite Faded Fantasydeki şarkı seçimlerinin metaforik anlamlar taşıdığını vurguluyor.Oldukça samimi bir albüm olan My Favourite Faded Fantasyde Damien,kendi hatalarını kabullenerek yola devam etmek ve hayat tecrübeleri konularına vurgu yapıyor. "My Favourite Faded Fantasy" albümüne iTunes üzerinden ön satış ile ulaşmak için : http://bit.ly/1wMoVGx. (Kaynak EMI Music).

ZAZ’DAN YEPYENİ SİNGLE: “CHAMPS ELYSÉES”

Son zamanların dört kıta’da en fazla adından söz ettirmeyi başarmış olan sanatçısı ZAZ bugünlerde sürekli gündemde. ZAZ’ın yeni çıkan olan PARIS isimli üçüncü albümünde şehrin en özel şarkılarının yorumları yer alıyor. Albümden yayınlanan yepyeni single ise Champs Elysées oldu. Champs Elysées’i dinlerken kendinizi Paris sokaklarında hissedeceksiniz...Paris 10 Kasımda yayınlanlandı. Albümü iTunes üzerinden ön siparişle satın almak için: http://bit.ly/1uFbsjf
Yeni albümünde Ilan Abou ve Thierry Faure gibi değerli müzisyenlerle çalışan ZAZ, kayıtları ise Parisde bulunun La Frette stüdyolarında gerçekleştirdi. Tam bir caz tutkunu olan ZAZ’a, Big Band eşlik etti. ZAZ, geçtiğimiz dört yıl boyunca Fransa’nın dünya çapında en çok satan şarkıcısı olmayı başardı. (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 185. Sayısı

Adres Kıbrıs 185. Sayısı