“En iyisi olmak için çalışacağım”

“En iyisi olmak için çalışacağım”

Galatasaray altyapısında denenen ve beğenilen genç yetenek Ahmet Sivri, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekibi Yenicami’nin genç yeteneklerinden Ahmet Sivri, hatırlanacağı üzere Türkiye’nin köklü kulüplerinden Galatasaray’ın altyapısında denenmiş ve beğenilmişti. Beğenilmesinin ardından YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktaran genç oyuncu, çok gururlandığını, daha iyi olabilmek için her zaman çalışacağını ifade etti.

 

Ahmet Sivri: “Çok mutluyum”

Genç oyuncu Ahmet Sivri; “Seçildiğim için mutluyum, sonuçta böylesi bir şans herkese nasip olmuyor.  Kuzey Kıbrıs gibi bir yerden geldim şansımı deneyeceğim. Galatasaray, büyük bir camia, bu kulübün parçası olacağımdan dolayı mutluyum. Orada bana çok iyi davranıyorlar, en iyisi olabilmek için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

 

Hafta başında yeniden gidecek

Galatasaray’ın altyapısında denenerek beğenilen 18 yaşındaki oyuncu, dün yeniden Kıbrıs’a geldi. Sivri, hafta başında yeniden İstanbul’a gidip, sarı kırmızılıların U19 takımında çalışmalarına başlayacak.

 

Yenicami’de dikkat çeken performans

Yenicami’nin altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon hem A2, hem de K-Pet Süper Lig’de toplamda 52 maça çıkan Ahmet Sivri, sezon boyunca 66 gol keydetmişti. Bu gollerin 3’ünü A takım maçlarında atan genç oyuncu, gösterdiği performansla da dikkat çekmişti.

Bu haber toplam 3196 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.