1. HABERLER

  2. SPOR

  3. En centilmen Gençler Birliği
En centilmen Gençler Birliği

En centilmen Gençler Birliği

K-Pet Ligleri’nde puan yarışının yanı sıra CentilmenLig yarışı da tüm hızıyla sürüyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞÇI

K-Pet Ligleri’nde puan yarışının yanı sıra CentilmenLig yarışı da tüm hızıyla sürüyor. Takımların sarı kart, kırmızı kart ve benzeri cezaları üzerinden verilen puanlarla oluşan tabloda K-Pet Süper Lig’de Gençler Birliği, K-Pet Birinci Lig’de Binatlı ve K-Pet İkinci Lig’de de Girne Halk Evi’nin üstünlüğü bulunuyor.

Doğancı gençleri en centilmen
Bunun yanında A2 Ligleri’nin de bazı takımların CentilmenLİg yarışında gösterdikleri performans büyük beğeni topluyor. A2 Süper Lig’in Girne temsilcisi ve altyapı fabrikası Doğan Türk Birliği CentilmenLig yarışında zirvede bulunurken, A2 Birinci Lig’de Gençlik Gücü, A2 İkinci Lig’de de Güzelyurt temsilcisi Doğancı gençleri bulunuyor. Tüm liglerdeki takımlara bakıldığında en centilmen takım olarak A2 İkinci Lig takımı Doğancı en önde yer aldı. Doğancı’nın -13 puanda olması dikkat çekti.

En çok ceza alan Dipkarpaz
Zirvedeki takımların yanı sıra gördükleri kartlar ve aldıkları cezalarla sıkıntılı haftalar yaşayan takımlar da mevcut. K-Pet Süper Lig’de CentilmenLig’in dibinde 115 puanla ligin yenilgisiz flaş ekibi Yeniboğaziçi bulunuyor. K-Pet Birinci Lig’de ise Mağusa temsilcisi Dumlupınar 133 puanla dipte bulunuyor. K-Pet İkinci Lig’de CentilmenLig’in son sırasında 307 puanla Dipkarpaz takımı var.

A2 Ligleri’nde de aldıkları cezalarla dikkat çeken takımlar var. A2 Süper Lig’de Mormenekşe gençleri son sırada bulunurken, Birinci Lig’de Esentepe, İkinci Lig’de de Karşıyaka gençleri CentilmenLig’in son sırasında olan ekipler olarak dikkat çekti.

Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur