1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emuathlon heyecanı yaşandı
Emuathlon heyecanı yaşandı

Emuathlon heyecanı yaşandı

DAÜ 21. Bahar Festivali kapsamında ilk kez düzenlenen Emuathlon yarışması, nefesleri kesti.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından DAÜ 21. Bahar Festivali kapsamında ilk kez düzenlenen Emuathlon yarışması, nefesleri kesti. 8 kişilik takımların toplamda 10 adet engeli geçip en kısa sürede yarışı bitiren takımın şampiyon olduğu yarışmada, yarışmacılar ve izleyiciler çok keyifli ve heyecanlı dakikalar geçirdi.

Takımlarda 4 bayan ve 4 erkek olması gerekliliğinin kural olduğu yarışmada, en az bir kişinin de 40 yaş üstü olması gerekliliği, takım mücadelesini üst seviyeye çıkardı. 13 takımın katıldığı yarışmada toplamda ise 104 sporcu yarışırken, DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ve engellerin başında bulunan hakemler de sporcuları yönlendirdi.

Pulhan: “Gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz”
Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği yarışmada hem yarışan sporcular hem de seyirciler büyük heyecan yaşadı. DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, yarışmadan önce yaptığı konuşmada bir ilk olan Emuathlon yarışmasına olan katılımı görünce mutlu olduğunu ve Emuathlon yarışmasını gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini belirterek tüm yarışmacılara başarılar dileyip yarışmanın startını verdi. Yarışmanın sonunda dereceye giren ilk üç takıma çeşitli ödüller verildi.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur