1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Elit Eğitim Merkezi öğrencilerinden gururlandıran başarı
Elit Eğitim Merkezi öğrencilerinden gururlandıran başarı

Elit Eğitim Merkezi öğrencilerinden gururlandıran başarı

Dr. Suat Günsel Burs Sıralama Sınavı’nda ilk ikiye yerleşen öğrenciler yanında sekizinci gelen ve tam burs alan Elit Eğitim Merkezi öğrencileri, öğretmen ve ailelerinin gurur kaynağı oldu

A+A-

Dr. Suat Günsel Burs Sıralama Sınavı’nda ilk ikiye yerleşen öğrenciler yanında sekizinci gelen ve tam burs alan Elit Eğitim Merkezi öğrencileri, öğretmen ve ailelerinin gurur kaynağı oldu.

Sınavda, Sarp Süey Bardak birinci gelirken, Bora Şekeroğlu üçüncü, Tansel Şık ise sınav sekizincisi oldu.

Tam burs alan isimler arasında ise Lal Paşalar, Laren Katrin, Aras Çelik ve Anda Etkin yer aldı.

YENİDÜZEN’i ziyaret eden öğrenciler, başarılarının sırrını ‘çalışmaya’ bağlarken, Elit Eğitim Merkezi’nden yapılan açıklamada ise “Hiçbir başarı tesadüf değildir” denilerek, başarıya giden yolda hiç durmadan çalışmaya devam edileceği belirtildi.

elit-egitim-(1).jpg

Elit Eğitim Merkezi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Hem Türk Maarif Koleji (TMK) Giriş Sınavı'nda hem de Dr. Suat Günsel Burs Sınavı'nda aynı öğrencilerimizin başarı göstermeleri tesadüf değildir. Bu başarılar onların düzenli çalışmaları, velilerimizin emekleri ve bizlerin sevgi, ilgi ve motivasyonu sayesinde doruğa ulaşmış ve bizlerin bu günkü mutluluğu yaşamamıza neden olmuştur.

Çocuklarımızın bir yıl boyunca çalışarak elde ettikleri bu başarıdan dolayı gururlarının okşanmasında, ödüllendirilmelerinde katkı koyan, siz değerli basın mensuplarına müteşekkiriz.

‘Hiçbir başarı tesadüf değildir’ parolasıyla bizler hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 3840 defa okunmuştur
Etiketler : ,