1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Elinizi taşın altına koyun”
“Elinizi taşın altına koyun”

“Elinizi taşın altına koyun”

Çetinkaya’da olağanüstü genel kurul önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek. İstifa kararı alan başkan Cemal Bulutoğluları camiayı göreve çağırdı

A+A-

Necmi Belge

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da iki hafta önce başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan Cemal Bulutoğluları, YeniDüzen’e yaptığı açıklamada istifası konusunda geri adım atmayacağını söyledi.
Başkan Bulutoğluları, olağan üstü genel kurul için Yenicami karşılaşmasını beklediğini ancak, Yenicami maçının sonucunun istifa kararını etkilemediğini ileri sürdü.
Kıbrıs Türk futbolunun en büyük camiası olan Çetinkaya Kulübü’nün düştüğü bur zor durumdan kurtulabilmesi ve kulübün önünün açılması için önümüzdeki hafta olağan üstü genel kurula gideceğini açıklayan Başkan Bulutoğluları, Çetinkaya camiasını ellerini taşın altına koymaya çağırdığını söyledi.
Zor durumda olan Çetinkaya’yı sahipsiz bırakmamak için aday olduğunu ifade eden Bulutoğluları, bugüne kadar kimsenin kulübe sahip çıkmak istemediğini üzülerek gözlemlediğini belirtti. Bulutoğulları, olağanüstü genel kurulu muhtemelen 21 veya 22 Ekim tarhilerinden birinde çağıracağını ve kendisinin başkan adayı olmadığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur