1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Elini ayağını kırarız...”
 “Elini ayağını kırarız...”

“Elini ayağını kırarız...”

Mağusa’da Adil İl isimli kişiyi darp ederek şiddet tehdidinde bulunan Ö.S ile A.U gözaltına alındı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da alacak verecek meselesi yüzünden Adil İl isimli kişiyi darp ederek şiddet tehdidinde bulunan zanlı Ö.S ile A.U gözaltına alındı. “Darp” ve “Şiddet tehdidi” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ö.S ile A.U tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Zanlılar: “Parayı ödemezsen seni çocuklarının yanında döveceğiz...”
Meselenin tahkikat memuru Ahmet Hamdi Er, 6 Temmuz tarihinde zanlı Akif Uygur’un Bayram Aracılar’a ait iş yeri içerisinde alacak verecek meselesi yüzünden Adil İl ile tartıştığı esnada İl’e hitaben “Parayı ödemezsen seni çocuklarının yanında döveceğiz” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Er, olay yerinde bulunan zanlı Ö.S’nin ise müşteki İl’in vücudunun muhtelif yerlerine vurmak suretiyle darp ettiğini belirterek, yine zanlı Ö.S’nin, müştekinin polise şikayete gittiği zaman “Eğer bizi polise şikayet edersen elini ayağını kırarız” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Er, zanlıların uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Tutuksuz yargılanacaklar...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ö.S ile A.U’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 3’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 1’er KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine emir verdi.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur