“Elimden gelen mücadeleyi verdim”

“Elimden gelen mücadeleyi verdim”

Küçük Kaymaklı oyuncusu Turgut Kaan Çoban, geride kalan sezon hakkında düşüncelerini aktardı .

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın savunma oyuncusu Turgut Kaan Çoban, geride kalan sezonu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Sezon boyunca varını yoğunu ortaya koyduğunu dile getiren Turgut Kaan Çoban, bu uzun süreçte Küçük Kaymaklı’da hiç kimseyle bir problemi olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Çoban: “Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı”

Küçük Kaymaklı’nın savunma oyuncusu Turgut Kaan Çoban, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede sezona çok iyi başladıklarını ancak hem maddi anlamda, hem de yabancı konusunda bir türlü dikiş tutturulamaması sebebiyle düşüşe geçtiklerini söyledi. Çoban; “Küçük Kaymaklı olarak sezona Nazım hoca ve İltaç hoca ile çok iyi başladık. Ligin 12. haftasına kadar lider olduğumuz haftalar oldu, kimi zaman da liderle aramızdaki puan farkı çok azdı. İlk devrenin bitimine 3 hafta kala düşüşümüz başladı. Takımdan gidenler oldu, yabancı oyuncu konusunda bir türlü dikiş tutturamamamız bu düşüşün en büyük sebeplerinden biri oldu.  2’nci devreye de kötü başladık. Mehmetali Özgürgün hocamızın gelmesiyle az da olsa bir çıkışımız olsa da, o dönemde bazı arkadaşların maddiyat konusunda problem yaşaması, istediği performansı sahaya yansıtamamasına neden oldu. Devrenin ortasında lige havlu attık ve elimizde sadece kupa kalmıştı. Kupada her şeyi unutup takımca finale kalmak için elimizden gelini yaptık. Çok iyi oynamamıza rağmen ilk maçın avantajıyla Cihangir finale yükseldi. Son 3 hafta kala elimizden geleni en iyi yapıp ligi tamamladık” dedi.

 

“Bazı takımlardan teklifler aldım, karar veremiyorum”

Başkent ekibinin oyuncusu Çoban, geçtiğimiz sezon yeşil siyahlı ekipte elinden gelen mücadeleyi verdiğini belirterek sezonu tamamladığını söyledi. Şu anda bazı takımlardan teklif aldığını dile getiren Turgut Kaan Çoban, Küçük Kaymaklı’da başkanlık konusunda belirsizlik olmasından dolayı karar veremediğini ifade etti. Turgut Kaan Çoban; “1 yıl aranın yeniden futbola döndükten sonra isteyen beni takımlar vardı. Ama Nazım hoca Kaymaklı’da olduğu için tercihim Küçük kaymaklı oldu. Kaymaklı’da hiç kimseyle problemim olmadı, tüm arkadaşlarla kardeşlik çerçevesi içinde sezonu tamamladım. Geride kalan sezonda takımda en çok süre alan oyuncuların başında geldim. Elimden geldiği kadar giydiğim formanın hakkını vermeye çalıştım. Şu anda 2-3 takımdan çok ciddi teklifler aldım. Kaymaklı’daki yönetim belirsizliği nedeniyle ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen dönemden bana verilen bazı sözler var. Yanımda bir hoca veya yönetici şahit olmak şartıyla ama kimseyle konuşamıyorum. Küçük Kaymaklı’da başkanlık sorunun çözümü en erken zamanda belli olması dileğindeyim. Bende ona göre yolumu erken zamanda çizeceğim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.