1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Eleştirileri soğukkanlılıkla takip ediyoruz"
"Eleştirileri soğukkanlılıkla takip ediyoruz"

"Eleştirileri soğukkanlılıkla takip ediyoruz"

Başbakan Tufan Erhürman, fiyat farklılıklarına yönelik gündeme gelen önlemlere yapılan eleştirileri soğukkanlılıkla takip etmeye çalıştıklarını söyledi

A+A-

Başbakan Tufan Erhürman, fiyat farklılıklarına yönelik gündeme gelen önlemlere yapılan eleştirileri soğukkanlılıkla takip etmeye çalıştıklarını söyledi, “Hiç kimseye kızmıyor, darılmıyor, eleştirileri dikkatle ve soğukkanlılıkla takip etmeye çalışıyorum. Öneri ise yok denecek kadar az.” dedi.

Herkesin bu olağan dışı dönemde, olağan dışı önlemler alınması gerektiğinin farkında olduğunu da belirten Erhürman, halkın bu dar boğazdan en az zararla çıkması için tüm kesimlerle görüşerek yapılması gerekenleri yapmakta tereddüt etmeyeceklerini belirtti.

Erhürman’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle: Bayram tatilinde sosyal medyayı biraz daha yakından izleme fırsatı buldum. Alınması gündeme gelen her tedbirle ilgili olarak söz konusu tedbirden olumsuz etkileneceğini düşünenlerin bir kısmından tepki geliyor. Kimi zaman küfürlere maruz kalıyor, kimi zaman tiye alınıyoruz. Beceriksizlik, acemilik, cehalet iddiaları havada uçuşuyor. Öneri ise yok denecek kadar az. Herkes bu olağan dışı dönemde olağan dışı önlemler alınması gerektiğinin farkında aslında. Mesele, her bir kişinin bu çorbada tuzu olmasında ve bakış açısını "ben bu dönemi zarar görmeden nasıl atlatırım"dan "bu dönemi başta dar gelirliler olmak üzere bir halk olarak en az zararla atlatabilmemiz için ben ne yapabilirim"e çevirmekte. Hiç kimseye kızmıyor, darılmıyor, eleştirileri dikkatle ve soğukkanlılıkla takip etmeye çalışıyorum. Ama bilinmelidir ki bu dar boğazdan halkımızı en az zararla geçirmek için hükümet olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilgili tüm kesimlerle görüşerek yapılması gerekenleri kararlılıkla yapmakta herhangi bir tereddüt göstermeyeceğiz.

Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur