1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Eleştiriler art niyetli”
“Eleştiriler art niyetli”

“Eleştiriler art niyetli”

Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş ödül töreni ile ilgili eleştirileri yanıtladı

A+A-

Necmi BELGE
Geçtiğimiz perşembe günü Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin düzenlediği “Yılın Başarılıları Ödül” töreni hakkında yapılan eleştirilere, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş’tan yanıt geldi.
Bu konunda, YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan Göktaş,  yapılan eleştirilerin art niyetli ve maksatlı olduğunu söyledi.
Göktaş, ödül töreninin yerel seçimlere denk gelmesi nedeniyle, hiçbir siyasal mülahazaya fırsat verilmemesi için 31 Temmuz 2014 tarihine ertelendiğini belirtti.
Ödül töreni için hazırlıkların çok erken başladığını ve yapılan planlamanın ardından siyasilerin, başta ödül alan teknik adamlar olmak üzere, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’ne üye olan tüm teknik adamların ve spor medyasının seçkin editörlerinin ödül törenine davet edildiğinin altını çizdi.
Göktaş, törene katılan Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, CTP-BG Genel Başkanı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Lefkoşa Belediye Başkanı Mustafa Harmancı’ya teşekkür ettiğini dile getirdi.
Ancak, ödül törenine davet saatinin 19:30’a almalarının hatalı olduğunu kabul eden Göktaş,  bu nedenle ödül töreninin başlangıcına antrenmanları olduğu gerekçesiyle, geç katılanların veya katılamayanların olduğunu dile getirdi.
Bu konuda, kendisini arayan Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu’nun kendisinden özür dilediğini, kendisinin de Toygar hocadan özür dilediğini, sosyal medyada da bir eleştiri yapan Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu ile de telefonda konuştuğunu, Eralp hocanın yazdıklarında kötü bir niyeti olmadığını, esprili bir şekilde kendisine ilettiğini işaret etti.
Göktaş, en iyi şekilde bir ödül töreni organize etmeye çalıştıklarını, yapılan olumlu eleştirilerden ders çıkardıklarının ancak, art niyetli eleştirilere prim vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur