1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Elektronik Sigara’nın Türkiye Tarihi
Elektronik Sigara’nın Türkiye Tarihi

Elektronik Sigara’nın Türkiye Tarihi

 Elektronik sigara 2003 yılında üretime geçmesine rağmen Türkiye'de 2008 yılında satışa sunulmuştur

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 Elektronik sigara 2003 yılında üretime geçmesine rağmen Türkiye'de 2008 yılında satışa sunulmuştur. Ülkemizde 9 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen şuanda özellikle genç yaş grubundan insanlar tarafından oldukça rağbet görmektedir. Türkiye'de  her yaş grubunun tercihi olan elektronik sigara çeşitli markaları ve türleriyle dünyada ki tüm markaların ürünlerin satışı yapılmaktadır. Türkiye'de  yasal olmamasına rağmen dışarıda 10 insandan 1inde elektronik sigaraya rastlamanız normal bir durumdur. Türkiye'de  elektronik sigaranın yasal olarak yasaklanmasının sebebi ise ülkemizde kötü amaçlar için merdiven altı ürünler üretilmesi ve bunları yasalar dışında sahte bir şekilde satımının yapılması aynı zamanda sağlığa aykırı maddelerden üretilen birçok çeşit likit türlerinin satımının çoğalmasıdır. Türkiye'de  elektronik sigaranın yasalar dışında tutulmasının sebepleri bunlardır. Sağlığa olan zararı da göz önünde bulunduruluyor. Ama insan haliyle düşünüyor tütün ürünlerinin hepsinin sağlığa zarar vermesine rağmen her markette satımının yapılması uygun mudur? Değildir. Çünkü onların üretimi fabrika çıkışıyla direk paketli satılmaktadır.

Elektronik sigara da ise ülkemizde ki bazı insanlar ucuz malzemeler kullanarak cihaz üretmeye çalışmakta toplama haline getirdikleri ürünleri satışa sunmaya çalışmakta. Bunların sonucu cihazın patlamasına kadar gitmektedir. Bunun için satın alacağınız elektronik sigara cihazın kapalı paketli olmasına ve satın aldığınız insanın güvenilir olmasına dikkat etmenizi hatta internetten satın almanızı tavsiye ederiz. İnternetten satın alacağınız sitenin de güvenilir olmasına dikkat etmeniz gereklidir. Mümkün olduğunda tercih ettiğiniz bir marka varsa o markanın Türkiye sitesinden sipariş veriniz. İkinci el ürünler hem sağlık hem de kullanım açısından uygun değildir. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Elektronik sigara almaya karar verdiyseniz joyetech Türkiye sayfasından hem joyetechin tüm serilerine hem de kaliteli markaların ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Aynı şekilde smok alien Türkiye sayfasından da istediğiniz smok alien serilerinin her bütçeye uygun ürününe ulaşabilirsiniz. Joyetech ve smok alien Türkiye sayfalarından elinizde ki ürünlerin yedek parçalarına, likitlerine ve aromalarına ulaşmanız mümkündür. Likit ve aroma satın almak istiyorsanız muhakkak bildiğiniz ve güvenilir insanlardan satın almanızı öneriyoruz. Türkiye'de  fazlasıyla vücuda zararlı maddelerin içinde bulunduğu merdiven altı likitler mevcuttur.

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur