1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Elektronik Sigara Markaları
Elektronik Sigara Markaları

Elektronik Sigara Markaları

Elektronik sigaralar günümüzde gittikçe yaygınlaşmakta olup insanların sigarayı bırakmak için tercih ettiği etkili bir yöntemdir.

A+A-

YENİDÜZEN Advertorial

Elektronik sigaralar günümüzde gittikçe yaygınlaşmakta olup insanların sigarayı bırakmak için tercih ettiği etkili bir yöntemdir. Çoğu insan bu elektronik sigaralar sayesinde vücutlarının günlük nikotin ihtiyaçlarını karşılayarak sigarayı bırakmışlardır. Smok elektronik sigara markası sizlere bu konuda yardımcı olmakla beraber pek çok ürünü ile de seçenek sunmaktadır. Elektronik sigaralar sağlık açısından sigara kadar zararlı olmamakla birlikte dumanı üstünüze sinmez ve koku yapmaz. Bu konuda da smok elektronik sigara markası sizlere farklı koku ve aromalardaki likitlerini sunmaktadır. Meyve aromalı çok fazla likit bulunmaktadır. Bu likitlerin içerisinde gliserin ve sıvı nikotin bulunmaktadır.

Bu elektronik sigaraların dumanı koku veya insanı rahatsız edecek bir duman olmadığından yasal olarak da kapalı alanlarda elektronik sigara içimi vardır. Elektronik sigaralarınızı likitler bitene kadar kullanabilirsiniz, likitinizi kolaylıkla bitmeden de değiştirebilirsiniz. Hatta çoğu kişi kendi likitini kendi yapmaya başlamıştır. Smok marka elektronik sigara firmasının da sizler için pek çok çeşitte ürünü bulunmaktadır. Bunlardan en fazla tercih edileni ise Smok allien isimli ürünüdür. Smok allien görünüş olarak da kullanış olarak da tüketicilerin çok fazla tercih ettiği bir modeldir. Genel olarak özellikleri ise şu şekildedir; ayarlanabilir direnç ayarı, her pil için ayrı ayrı pil göstergesi, duman çıkışında yumuşak, sert ve normal çıkış, 220 w maksimum çıkış, titanyum ve paslanmaz çelik kaplama şeklinde özellikleri bulunmaktadır.

Elektronik sigara kullanıcılarının en çok dikkat ettiği konu ise bu sigaraların çekim de yumuşaklığı ve kullanım sürelerinin uzunluğudur. Fiyatta bu konuda önemli bir detaydır. Çoğu firmaya göre smok elektronik sigara firması daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sizlerle buluşturmaktadır. Bu ürünlerden biri de özellikle dış görünüşünün farklı olması ile kullanıcıların dikkatini çeken smok g-priv 2 dir. Bu ürün 5 ml sıvı hacmine sahiptir. Batarya pil 18650, vida bağlantısı 510 gibi teknik özelliklere sahiptir. Smok elektronik sigara markası diğer markalara nazaran daha güvenilir ve kaliteli ürünler piyasaya çıkartmaktadır. Bu sebeple de en çok tercih edilen elektronik sigara markalarından biridir.

Bu haber toplam 8187 defa okunmuştur