1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Elektrik panosu patladı, 2 işçi yaralandı
Elektrik panosu patladı, 2 işçi yaralandı

Elektrik panosu patladı, 2 işçi yaralandı

Mağusa’da meydana gelen iş kazasında iki işçi yaralandı. Bir üniversitenin yurtlar bölgesinde meydana gelen kazada, yeni bitmiş inşaata elektrik bağlanmaya çalışıldığı sırada elektrik panosunda patladı

A+A-

Mağusa’da dün saat 19.30 sıralarında meydana gelen iş kazasında iki işçi yaralandı. Bir üniversitenin yurtlar bölgesinde meydana gelen kazada, yeni bitmiş inşaata elektrik bağlanmaya çalışıldığı sırada elektrik panosunda patladı. Elektrik kontağından dolayı meydana gelen patlamada Ender Polat ve Bedi Saba yüzlerinin ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı.Polat ve Saba Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis iş kazası ile ilgili şu bilgiyi paylaştı: 10.09.2018 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, Mağusa’da bir üniversitenin yurtlar bölgesinde, inşaatı yeni bitmiş öğrenci yurdunun elektrik panosunda, elektrik bağlamaya çalıştıkları sırasında elektrik kontağından dolayı meydana gelen patlamada Ender POLAT ve Bedi SABA  yüzlerinin ve vücutlarının muhtelif yerlerinden yanarak  yaralanmışlardır. Adı edilenler Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavilerine müteakip, Ender POLAT taburcu olurken, Bedi SABA  müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Foto arşiv

Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur
Etiketler :