1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eide Stelios Cafe’de Barış Mesajı Verecek
Eide Stelios Cafe’de Barış Mesajı Verecek

Eide Stelios Cafe’de Barış Mesajı Verecek

Eide, Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk toplumları için birleştirici ve barışcıl mesajını yarın saat 18.00’de Stelios Yardım Vakfı’nın Lefkoşa surlariçinde yer alan İki Toplumlu Café’deki etkinlikte sunacak.

A+A-

BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk toplumları için birleştirici ve barışcıl mesajını yarın saat 18.00’de  Stelios Yardım Vakfı’nın Lefkoşa surlariçinde  yer alan  İki Toplumlu Café’deki etkinlikte sunacak.

Espen Barth Eide, Stelios Yardımsever Vakfı kurucusu Sir Stelios Haji-Ioannou ile kişisel temasa geçtikten sonra halka açık bir etkinlikte iki toplumlu Cafe’yi ziyaret etme ve konuşma yapmak üzere  yapılan daveti kabul etti.

BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanının etkinliğe  katılımı, her iki toplumun yararına bir çözüm için ortak vizyonu güçlendirmeyi  ve Kıbrıslı Rumlar  ve Kıbrıslı Türkler arasında karşılıklı saygı ve işbirliğini desteklemeyi hedefliyor.

Ekim 2015 ‘te 7.  Gerçekleşecek iki toplumlu Stelios Ödül Törenine kadarki sürede, iki toplumlu Café 18:00 den 19:30’a kadar her Salı açık olacak. Lokmacı geçiş kapısına yakın bir mesafede 57, Palias Ilektrikis & Eptanisou’nun köşesindeki binanın zemin katında yer alan Stelios Yardım Vakfı’na ait Cafe  binası, Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türkler için iki toplumlu işbirliği için iş fikirleri ve strateji geliştirme alışverişini sağlayan, bir buluşma ve ağ noktası olacak. Lha

 

Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur