1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ehliyetsiz sürücü teminata bağlandı
Ehliyetsiz sürücü teminata bağlandı

Ehliyetsiz sürücü teminata bağlandı

Lefkoşa’da meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçerek iki araca çarpan ve üç kişinin yaralanmasına neden olan zanlı mahkemeye çıkarıldı. Polis, araçlarda 70 bin TL hasar oluştuğunu kaydetti.

A+A-

Lefkoşa’da kullanımındaki araç ile kaza yapan A.Y.K.H., tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Hüseyin Çaltılı, zanlının ‘Sürüş ehliyetsiz’, ‘Seyrüsefersiz’, ‘Muayenesiz’, ‘Sigortasız’, ‘Tehlikeli araç’ sürmekle methaldar olduğun belirtti. 

Polis, kazanın 6 Ekim tarihinde Ortaköy'de Dr Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde meydana geldiğini anımsattı.

Polis, kazanın zanlının yönetimindeki KL 730 plakalı araç ile hastane istikametinden doğu istikametine doğru süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip orta refuje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldiğini söyledi.

Polis, zanlının, o esnada cadde üzerinde karşı istikametinden gelmekte Cem Güzelkeskin yönetimindeki MD 483 plakalı araç ile Aisha Rehman yönetimindeki GC 703 plakalı araca çarptığını anlattı.

Polis, kaza sonucu yaralanan MD 483 plakalı araç sürücüsü Cem Güzelkeskin ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Miray Güzelkeskin (K-3) ve GC 703 plakalı araç sürücüsü Aisha Rehman kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından Cem Güzelkeskin müşahede altına alınırken diğer yaralılar taburcu olduklarını belirtti.

Polis, kazaya sebebiyet veren KL 730 plakalı araç sürücüsü Amro Yehya Kemaleldin Hassanın tutuklandığını, araçlara tahmini 70 bin TL hasar oluştuğunu söyledi.

Polis, üniversite eğitimi gören zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada 3 gün polise ispat-ı vücutta bulunması ve 20 bin TL nakdi teminat yatırması koşulları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

 

 

 

Bu haber toplam 2748 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler