1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Efsane’nin çöküşü: 2-1
Efsane’nin çöküşü: 2-1

Efsane’nin çöküşü: 2-1

Çetinkaya, konuk olduğu Cihangir karşısında 90 dakika 1-0 önde götürdüğü maçı son iki dakikada kalesinde gördüğü gollerle 2-1 kaybederek korkulu ligde kalma şansını daha da zorlaştırdı.

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’de play-out hattında zor günler geçiren Çetinkaya, konuk olduğu Cihangir karşısında 90 dakika 1-0 önde götürdüğü maçı son iki dakikada kalesinde gördüğü gollerle 2-1 kaybederek korkulu ligde kalma şansını daha da zorlaştırdı. Karşılaşmada Cihangir’in gollerini Turgut Kaan Çoban ve Mete Sağır kaydederken, Çetinkaya’nın tek golünü Ertan Bulut kendi kalesine attı.

Önemli anlar
Dk.12 Gelişen Cihangir atağında Yannick ceza sahası üstünde düşürüldü. Kaleyi  karşı karşıya gören pozisyonda Fırat’ın vuruşu kaleci Ahmet’te kaldı.
Dk.17 Çetinkaya atağında Cahit Solkanat’ın soldan ceza sahasına  yaptığı ortada topu çıkarmak isteyen Ertan Bulut ters bir vuruş ile topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1
Dk.37 Beraberlik için baskısını arttıran Cihangir’in bu dakikadaki atağında Ertan Bulut’un serbest atıştan kullandığı topu kaleci Ahmet Gardiyanoğlu köşeden çıkardı.
İlk yarı Çetinkaya’nın üstünlüğünde sona erdi.
Dk.54 Aradaki farkı artırmak için ikinci yarıya hızlı başlayan Çetinkaya’nın geliştirdiği atakta Doğukan’ın pasında Hüseyin Küsbeci’nin vuruşu  direkten dışarı gitti.
Dk.56 Amadou’nun pasında Hüseyin Küsbeci’nin vuruşu yan direkten döndü.
Dk.81 Gelişen Cihangir hücumunda Osman’ın pasında Fırat’ın sol çaprazdan attığı şut üst direkten dışarı gitti.
Dk.90 Cihangir’in kazandığı serbest atışı Mete kullandı. Kaleci Ahmet Gardiyanoğlu topu elinden kaçırınca, Turgut Kaan Çoban topu ağlara yolladı: 1-1
Dk.90+2 Bu golle şoke olan Çetinkaya iki dakika sonra kalesinde ikinci golü gördü. Osman Aktaş, Fırat paslaşmasında topla buluşan Mete Sağır topu ağlara göndererek, maçın sonucunu ilan etti: 2-1

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur