1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Efsane sahipsiz kaldı
Efsane sahipsiz kaldı

Efsane sahipsiz kaldı

Çetinkaya’da 13 Kasım’a ertelenen genel kurulda aday çıkmaması halinde kulübün anahtarının Kaymakamlık’a teslimi ele alınacak

A+A-

Necmi Belge

Cemal Bulutoğluları’nın istifasının ardından yeni başkan arayışlarına giden Çetinkaya’da dün akşam yine başkan seçilemedi. Kulüp lokalinde üçüncü kez toplanan olağan Üstü Genel Kurul’da kimse kulübün başkanlığına talip olmayınca, Olağan Üstü Genel Kurul üçüncü kez ertelendi.
Genel Kurul’da bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Veli Taşkıran, geçtiğimiz haftaki Mağusa Türk Gücü karşılaşması ile ilgili olarak üyelere bilgi verdi ve futbolcuların maaşlarının zamanının geldiğini ancak kaynak bulunamadığını söyledi. İsmi, Çetinkaya başkanlığı ile ilgili olarak geçen kişiye en az sekiz kez telefon açtığını belirten Taşkıran, söz konusu kişinin diğer başkanların da ellerini taşın altına koymalarını kendisine ilettiğini sözlerine ekledi. Divan Kurulu üyesi Ferdinç Kılıç, 3 bin TL’lik bütçeleri bulunduğunu, bu durumda K.Kaymaklı maçına çok zor hazırlanacaklarını ve ivedi olarak, kaynak bulunması gerektiğini sözlerine ekledi.

Alacaklar sorun oldu
Bir diğer Divan Kurulu üyesi Bülent Dizdarlı, dünkü antrenmana yedi futbolcunun katıldığını, futbolculardan Erdinç Börekçi’nin alacaklarını almadığı gerekçesiyle, antrenmana inmekten vaz geçtiğini söyledi. Kaptan Tunç ile Akın’ın sakatlıklarının devam ettiğini, diğer futbolcuların da alacakları nedeniyle antrenmana inmedikleri belirten Dizdarlı, takımın 11 kişi olarak, K.Kaymaklı maçına çıkamama ihtimali olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakamlık telafuz edildi
Dizdarlı’nın ardından söz alan Dr. Öner Özerdem, Çetinkaya’nın artık bir çıkmaza girdiğini, ne camianın, ne üyelerin ve en önemlisi Çetinkaya’dan bugüne kadar nemalanan ve bir yerlere gelen onlarca kişinin Çetinkaya’ya sahip çıkmadığını ve bunun çok üzücü olduğunu sözlerine ekledi.
Daha sonra söz alan üyelerden Vedat Akova bu işin artık sıktığını, kimsenin camiaya sahip çıkmadığını bu nedenle en sağlıklı yolun Çetinkaya kulübünün anahtarlarının kaymakamlığa teslim edilmesi olduğunu sözlerine ekledi.   

Özçelik “Eski başkanlar davet edilmeli”
Genel Kurul’da söz alan bir diğer üye Mehmet Özçelik, 13 Kasım Perşembe günü yapılacak genel kuruldan önce Divan Kurulu’nun eski başkanlara birer mektup yazarak, bu başkanları kulübe davet etmelerini istedi. Konuşmalardan sonra yapılan oylamalarda 13 Kasım 2014 tarihindeki Olağan Üstü Genel Kurul’da başkan adayı çıkmaması halinde, Çetinkaya Kulübü’nün anahtarlarının Kaymakamlık’a teslimi ve eski başkanlara genel kurul öncesi bir toplantı için davet yapılaması oybirliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 1714 defa okunmuştur