1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ebru Gündeş ile müthiş final
Ebru Gündeş ile müthiş final

Ebru Gündeş ile müthiş final

Ebru Gündeş, yeni albümünden ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile dinleyicilerine unutlmaz bir gece yaşattı.

A+A-

Bu yıl 8.si düzenlenen Yeniboğaziçi Pulya Festivali 10 gün boyunca birbirinden güzel etkinliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başardı.  Festivalin son gecesinde ise Ebru Gündeş sahne alarak festivalin kapanışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin başarılı sanatçılarından olan Ebru Gündeş, 20 kişilik orkestrası ve dansçıları ile birlikte renkli ve eğlenceli bir geceye imza attı.

Yoğun bir kalabalıkla Salamis Antik Tiyatro’da karşılanan Ebru Gündeş, yeni albümünden ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile dinleyicilerine unutlmaz bir gece yaşattı.

Uzun bir aradan sonra İlk kez Kuzey Kıbrıs’ta  halk konseri verdiğini söyleyen Ebru Gündeş, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’e teşekkür etti. Ebru “Gündeş Araftayım”, “Sen Allahın Bir Lutfusun”, “Gönlümün Efendisi” gibi birbirinden güzel eski ve yeni parçalarını seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede şarkılarını seslendiren Ebru Gündeş’e Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalay Talaykurt çiçek ve plâket takdim etti.

Festivalin son gecesinde kısa bir konuşma yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Ebru Gündeş’i 8. Pulya Festivalinde ağırlamaktan büyük onu duyduğunu dile getirdi. MHA

Bu haber toplam 2286 defa okunmuştur