1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Duyuşlar
Duyuşlar

Duyuşlar

Duyuşlar

A+A-

Erşin Kaşif

 

Dany Brillant şarkılarıyla kendinizi Fransız hissedin!

Dany Brillant’ın ; Bambino , Donne-moi, Tu Vuo Fa,  Suzette adlı şarkılarını dinlerken Paris’te bulunduğum zamanlar geldi. Eyfel kulesine 45 frank’a çıktığımız, güzelim aşk kentini taa yukarılardan izleme şansı bulduğum 90’lı yıllardı. Bunun için olacak ki, fransız şarkılarını dinlerken anılar gözlerimin önünde belirirler. İşte bu ünlü şarkıcılardan biri de Dany Brillant ve bu hafta bizlerin konuğu oluyor.  Dany Brillant'ın yeni albümü Le Dernier Romantique EMI Müzik Türkiye etiketi ve JOY FM işbirliğiyle raflardaki yerini aldı. Le Dernier Romantique albümünden yayımlanan ilk single Donne-moi olmuştu.
http://www.youtube.com/watch?v=4vuzSXTuCLYi hemen dinlemenizi öneriyorum. Eski şarkılarına da buradan ulaşmak mümkün. Albümden çıkan ikinci single ise Si Tu Pouvais Vivre Ta Vie oldu. Dinlemek için: http://youtu.be/_L8upDhglMc hemen tıklayın.
Avrupada geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, ilk stüdyo albümünü 1991 yılında yayımlamıştı. Başarılarla dolu müzik kariyerinde birçok başarılı şarkı ve albüme imza atmış olan sanatçı, yeni albümüyle de dinleyicilerden tam not almıştı. Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dany Brillant'ın son albümünü dinlemeden geçmeyin...Kuzey Kıbrıs’ta da Dany Brillant ve fransızca melodileri çok sevecek. (Kaynak EMI Music).

------------------------------------------------------------------

FLO RIDA “MY HOUSE”  İLE BAHARI MÜJDELİYOR!

2008’den bu yana yayınladığı dört albümüyle dikkatleri üzerine çeken Flo Rida’nın merakla beklenen son EP’si My House 8 Nisan’da hip-hop severlerle buluşuyor. iTunesda ön siparişe açılan My House http://apple.co/1NgmQfqüzerinden sipariş edebilir. 7 parçalık albümün ilk single’ı Once In A Lifetime ise http://smarturl.it/MyHouseSpotify adresi üzerinden dinlenebilir. Shazam üzerinden yayınlanan şarkı listesi ve albüm kapağı ile tanıtımı yapılan My House’dan paylaşılan ilk parça Once in A Life Time’ın 30 saniyelik bir kısmı zaten kulaklarımıza çalınmıştı. Flo Ridayı Martin Luther King tişörtüyle Miami sokaklarında bir geçit töreninde izleyeceğiniz, ETO nline.com üzerinden prömiyeri yapılan parçanın videosuna ise http://youtu.be/z7MVpgvtSSkadresinden ulaşabilirsiniz. Her sene Şubat ayı ortalarından itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nin Kolej Basketbol Ligi NCAAde heyecanın doruk noktasına ulaştığı March Madness’den ilhanımını alan Flo Rida’nın Flo Madness kampanyası ile hayranlarına yapacağı süprizler, Mart ayı boyunca devam etti. Gençlik yıllarında bir çok yerel rap topluluklarında boy gösteren ve daha sonra ismini konuk olduğu stüdyo albümlerinde duyduğumuz Flo Rida, bu albümüyle de büyük ses getirecek gibi görünüyor. House ile 2015 baharına da damgasını vuracak. (Kaynak EMI Music).

--------------------------------------------

JASON DERULO’DAN YENİ ŞARKI; Want To Want Me

Dünya çapında 45 milyonun üzerinde albüm satışı...Youtube üzerinden 1.5 milyarlık izlenme oranı...26 milyonun üzerinde sosyal medya takipçisi...Şarkıları müzik listelerinden düşmeyen ve 14 milyar dinleyiciye ulaşmış bir sanatçı...Warner etiketiyle müzik severlerle buluşan "Want to Want Me" ise 25 yaşında şimdiden diskografisine 4 albüm sığdıran Derulo'nun 2015’in devamında dinleme şansı bulacağımız yeni projelerinin neye benzeyebileceği
hakkında fikir veriyor. Şimdiden müzik listelerinde bir numaraya aday Jason Derulo parçası Want to Want Meyi iTunes üzerinden satın almak için http://apple.co/1MnN3Wa adresini, Spotify üzerinden dinlemek isterseniz http://spoti.fi/1aXwXXJ adresini ziyaret edebilirsiniz. iHeartRadio üzerinden prömiyeri yapılan parçayı YouTube üzerinden dinlemek isterseniz, http://bit.ly/18vrwxb adresinden ulaşabilirsiniz. Jason Derulo’yu takipte kalın!!!
http://www.jasonderulo.com/wanttowantme/row (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 205. Sayısı

Adres Kıbrıs 205. Sayısı