1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dürüst: “Hedefimiz ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulamak”
Dürüst: “Hedefimiz ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulamak”

Dürüst: “Hedefimiz ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulamak”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulama hedefinde olduklarını belirtti

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulama hedefinde olduklarını belirterek, “Toplu Taşımacılık Master Planı” ile sorunlara daha kaliteli ve nitelikli çözümler getirileceğini ifade etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Bölgesi’nde faaliyet gösteren taşımacılık sektörü temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda biraya gelerek sektörün beklentilerini dinledi.

Toplantı öncesinde açılış konuşmasını yapan Trafik Dairesi Müdürü Nazmiye Çelebi, Güzelyurt Bölgesi’ndeki taşımacılık sektörünün durumunu ve yaşanan sıkıntıları görüşerek sorunların aşılması adına burada olduklarını belirterek, davetlerine katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Bakan Dürüst, Güzelyurt ve ülke genelinde taşımacılıkta yaşanan genel sorunları konuşmak için bu toplantıları gerçekleştirdiklerini, daha önce de Gazimağusa ve İskele’de ilgili sektör temsilcileri ile bir araya geldiklerini, ülke genelinde bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

“Toplu Taşımacılık Master Planı” ile ülkede ulaşım sektörünün daha iyiye gitmesi için çalışma başlattıklarını kaydeden Bakan Dürüst, taşımacılık sektörüne emek veren herkesin görüşlerine önem verdiklerini, görüş ve düşüncelere her zaman açık olduklarını kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin de katkıları ile ülkemizde önemli gelişimler olduğunu, yüksek öğrenim ve turizmde büyük ilerleme sağlandığını belirten Dürüst, artık turizm ve eğitim adası olduğumuzu, bununla bağlantılı ulaşım, sağlık ve tarım politikalarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ulaşım alanında kalıcı politikalar uygulama hedefinde olduklarını söyleyen Bakan Dürüst, “Toplu Taşımacılık Master Planı” ile sorunlara daha kaliteli ve nitelikli çözümler getirileceğini ifade etti.

Bakan Dürüst, bu toplantılarda sektörün bel kemiği olan, ekmeğini taşımacılıktan kazanan uzun yıllardır emek veren herkesin görüşlerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini, ulaşım projelerini hayata geçirirken birlikte kararlar alınacağını açıkladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Bakanlık Özel Kalem Müdürü Rezan Özveri, Trafik Dairesi Müdürü Nazmiye Çelebi, Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar’ın Bakan Dürüst’e eşlik ettiği toplantıya, UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Osman Uzun ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

 

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur