1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Duruşma içinde duruşma yapılacak
Duruşma içinde duruşma yapılacak

Duruşma içinde duruşma yapılacak

Özgür Okumuş’un “Taammüden adam öldürme” davası ile ilgili olarak yürütülen duruşmasına dün de devam edildi.

A+A-

Mağusa’da 18 Nisan 2017 tarihinde eşi Burcu Okumuş'u tasarrufundaki bıçak ile 5 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık Özgür Okumuş’un “Taammüden adam öldürme” davası ile ilgili olarak yürütülen duruşmasına dün de devam edildi. İddia Makamı dünkü oturumda dördüncü tanık olarak olayın soruşturmasını yürüten Müfettiş Muavini Serkan Bulak’ı dinletti. İddia Makamı, tanığın şahadeti esnasında sanık Okumuş'un 18 Nisan 2017 tarihinde vermiş olduğu gönüllü ifadesini emare olarak sunmak istemesi üzerine sanık avukatı İbrahim Demirtaş itirazda bulundu. Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti ise gönüllü ifadenin gönüllü olup olmadığının tespiti için duruşma içinde duruşma yapılmasına karar verdi.

İddia Makamı gönüllü ifadeyi emare sunmak istedi avukat itiraz etti...

İddia Makamı adına davayı yürüten Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz, işlediği cinayetin ardından intihara teşebbüs eden ve Mağusa Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan sanık Özgür Okumuş'un 18 Nisan 2017 tarihinde tedavi altındayken verdiği gönüllü ifadesini emare olarak sunmak istedi. Sanık avukatı İbrahim Demirtaş ise ifadenin alınış saati ve sanığın sağlık durumu itibariyle gönüllü olduğu iddia edilen ifadede sanığın beyanda bulunmadığı ifadelerin yer aldığını ileri sürerek sanığın 18 Nisan 2017 tarihli ifadesinin emare olarak sunulmasına itiraz etti. İddia Makamı ise sanığın ifadesinin gönüllü olarak alındığı iddiasında olduklarını ve bunu ispatlamaya hazır olduklarını belirtilerek duruşma içinde duruşma yapılmasını talep etti.

 

Duruşma 3 Kasım tarihine ertelendi...

Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Fadıl Aksun, sanık Özgür Okumuş'un 18 Nisan 2017 tarihinde tedavi altındayken verdiği ifadenin gönüllü olup olmadığının tespiti için duruşma içinde duruşma yapılmasına emir verirken duruşmaya devam edilmek üzere ve duruşma içinde duruşmaya başlamak üzere davayı 3 Kasım tarihine erteledi.

Bu haber toplam 2128 defa okunmuştur
İlgili Haberler