Dünyaya damgasını vurdu

Dünyaya damgasını vurdu

İtalya’nın Venedik şehrinde düzenlenen WABBA World Cup’a katılan ülkemiz vücut geliştirme sporcusu Murat Şenyiğit, Tall Class kategorisinde dünya şampiyonu olma başarısı gösterdi

A+A-

Ülkemizde vücut geliştirme sporunda önemli bir isim olan Murat Şenyiğit, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şenyiğit, İtalya’nın Venedik şehrinde düzenlenen WABBA World Cup organizasyonunun Tall Class kategorisinde (+100) dünya şampiyonu oldu. Şenyiğit’in başarısı bununla da sınırlı kalmadı. Şenyiğit aynı zamanda şampiyonlar şampiyonu, tüm kategoriler birincisi de olarak önemli bir başarıya imza attı.

 

Şenyiğit: “Başarım Kıbrıs halkına armağan olsun”

Elde ettiği başarısını sosyal medya hesabından paylaşan Murat Şenyiğit, kendisine destek verenlere teşekkür ederek başarısını Kıbrıs halkına armağan ettiğini belirtti.

“Bu süreçte bana destek olan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürü borç bilirim” diyen Şenyiğit, “İsim isim yazmaya kalksam emeği geçenleri satırlara sığdıramam. Sizlerden aldığım övgü dolu sözler ve tebrikler tüm zorlukların üstesinden gelme gücü ve sabrını bana verdi. Bu yolda hedefe emin adımlarla yılmadan ilerledim. Bu başarı tüm Kıbrıs halkına armağan olsun seviliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3975 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.