1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünyadan en yeni müzik haberleri!
Dünyadan en yeni müzik haberleri!

Dünyadan en yeni müzik haberleri!

Dünyadan en yeni müzik haberleri!

A+A-


Ersin KAŞİF

EURO 2016’NIN ŞARKISI DAVİD GUETTA’DAN

EURO 2016 futbol macerası son sürat devam ederken, ikinci turlar ve galipleri kendini belli ederken UEFA 2016 müzikleriyle de Avrupa ve dünyaya damgasını vuruyor. UEFA ve dünyaca ünlü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta UEFA EURO 2016 için bir ortaklık yaparak yepyeni bir şarkı daha  kaydetti. Bu şarkının kaydında bir milyondan fazla müziksever  David Guetta’ya eşlik etti. 2015’in Aralık ayında UEFA tarafından geliştirilen özel bir uygulamayla müzik ve futbol hayranları bir araya gelerek bu şarkı için kayıt yaptılar. David Guetta bu yenilikçi kayıt için şöyle söyledi: “Benimle birlikte bu kaydı yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gerçekten daha önce yaptığım hiçbir ortak çalışmaya benzemiyor. Bu sefer farklı bir şey yapmak istedim ve UEFA EURO 2016 şarkısının kalbine taraftarları koymak istedim. Dünyanın her yerinden müzik ve futbol taraftarlarından bana  katılmalarını istediğimde nasıl bir cevap alacağımı bilmiyordum. Aldığım destek inanılmazdı!” diyor David Guetta.  (EMI Music Haber).

VİGİLAND’İN ENERJİ DOLU YEPYENİ ŞARKISI

Claes Remmered Persson ve Otto Pettersson’dan oluşan İsveçli House ikilisi Vigiland’in yepyeni single’ı ‘Pong Dance’ bu yaza damgasını vuracak. Yaz şarkılarını özellikler tatil bölgeleri çok yakından takip ediyor. Tatil yerlerine, otellere ve eğlence yerlerine gelecek müşterileri müziksel olarak da tatmin etmek hoş olsa gerek. Bu arada ‘Pong Dance’i iTunes üzerinden satın almak istiyorsanız: http://apple.co/1W2pFXL linki hemen tıklayın. 2013’teki ilk single’ları ‘Bouncer’ piyasaya çıkar çıkmaz Spotify üzerinde büyük ilgi görmüştü. Vigiland, bu başarının ardından başarılı single’lar yayınlamaya devam etti ve adından sıkça söz ettirdi. Vigiland’in geçtiğimiz aylarda ‘Pong Dance’ için yayınladığı eğlenceli müzik videosunu izlemek için
http://bit.ly/27zDxMU  linke hemen girmeniz gerekecek. (EMI Music Haber).

FREDDY MOREİRA’DAN İLK SINGLE

Freddy Moreira & Rody G – Control ile karşınızda!: http://bit.ly/20X1Oat. Yaptığı mixtapeler ve muhteşem canlı performanslarıyla şimdiden dans müzik severlerin gönlünde taht kuran Moreira daima yeni şeyler deneyip, bunları müziğinde harmanlamada bir usta olduğunu kanıtlamış vaziyette. Bu mucize çocuk; doğal tavırları, çekici karakteri ve sahne performansıyla dinleyicileri coşturma konusunda belki de alanında en iyilerden biri. Major Lazer’dan Walshy Fire, Mad Decent ve pek çok önemli isim tarafından desteklenen Freddy Moreiro, Avrupa’dan Güney Amerika’ya, Orta Doğu’dan Karayipler’e kadar dünyanın pek çok yerinde konserler verdi. Facebook, Instagram ve Youtube gibi sosyal platformlarda binlerce müziksevere ulaşmayı başaran 23 yaşındaki Freddy Moreira ‘Control’ ile sizi de büyüleyecek! (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 270. Sayısı

Adres Kıbrıs 270. Sayısı