1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya’dan En Güncel Müzik Haberleri
Dünya’dan En Güncel Müzik Haberleri

Dünya’dan En Güncel Müzik Haberleri

Türkçe elektronik müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Deeperise, Jabbar ile iş birliği yaptığı şarkısı ‘Raf’ için yepyeni bir İngilizce sözlü versiyon ile geldi

A+A-

Ersin Kaşif

 

DEEPERİSE’DAN ‘MOVE ON’ FT. JAB YENİ VERSİYONU

İşte sizlere ilginizi çekecek bir bilgi! Deeperise – Move On ft. Jabbar! Türkçe elektronik müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Deeperise, Jabbar ile iş birliği yaptığı şarkısı ‘Raf’ için yepyeni bir İngilizce sözlü versiyon ile geldi: ‘Move On’ . Bir yol hikayesi tadında geçen videoda Deeperise ve Jabbar’a oyuncu Billur Melis Koç eşlik etti. Akyaka’nın muhteşem doğası, ‘Move On’un büyüleyici melodisi ve sözleriyle birleşince ortaya bu dingin ve atmosferik video çıktı.  1990 yılında Muğla’da doğan Mesut Yılmaz sahne ismiyle Deeperise, yaklaşık 10 yıldır önemli mekanlarda DJ’lik yapıyor. Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo ve DJ Tarkan gibi isimlerden ilham alan Deeperise, zamanın büyük bir bölümünü stüdyoda geçirerek yeteneklerini  ve müziğini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Indie Dance / Nu Disco tarzının önemli isimleriyle iş birlikleri yapan sanatçı, yayınladığı remix ve şarkılarıyla önemli bir kitleye ulaşmayı başardı. Tıpkı ‘Raf’ gibi Jabbar’ın kendine has vokali ve Deeperise’ın dahiyane dokunuşları ve düzenlemesiyle şekillenen ‘Move On’un da sözü ve bestesi Jabbar’a ait.  İngilizce yorumuyla tüm dünyada bir hit olmaya aday olan ‘Move On’u sakın kaçırmayın! Bu muhteşem şarkıya hayran kalacaksınız! (EMI Music Haber).

YILIN İŞBİRLİĞİ DAVİD GUETTA VE JUSTİN BİEBER’DAN GELDİ: “2U”

Ve... İşte iki ünlü isim Adres müzik okurları için sayfamızda. Dünyanın en tanınan ve en başarılı DJ’lerinden David Guetta şimdi de Def Jam Recordings’in uluslararası süperstarı Justin Bieber ile yeni single’ı ‘2U’yu kaydetti. Herhangi bir şarkıyı dünya çapında büyük bir hite dönüştürme yeteneği olan uluslararası süperstarlar David Guetta ve Justin Bieber, birlikte kaydettikleri yeni şarkı ‘2U’ ile müzikseverleri heyecanlandırdı. Elektronik ve urban tarzı ritmleri ustaca birleştirmesiyle bilinen ünlü prodüktörün kendine has tarsi, Justin Bieber’ın ayırt edici vokalleriyle birleşince bu şarkının 2017 yazının ve sonraki yılların marşı olacağı şimdiden belli oldu. İkili arasındaki iş birliği bu yıl yapılan ortak çalışmaların en büyüklerinden biri. David Guetta:  “Justin’in kendine özgü ve çok güzel bir sesi var ve onun yeteneğine, aynı zamanda seçimlerine çok saygı duyuyorum. Kendini baştan keşfetme girerek çok yaratıcı işler çıkardı. Sonunda onunla beraber bir kayıt yaptığımız için mutluyum. Bence ‘2U’ duygusal enerjinin sağlam bir melodiyle inanılmaz bir birleşimi.” Açıklaması yaptı. Geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret’ın bu şarkı hakkında büyük ses getiren anonsu sonrasında, şarkının yayın günü Victoria’s Secret modellerinden özel bir de video geldi: http://bit.ly/2sl7u6T  Bu videoyu sakın kaçırmayın. (EMI Music Haber).

 

 

 

Bu haber toplam 7902 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 321 Sayısı

Adres Kıbrıs 321 Sayısı