1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünyada Öne Çıkan Müzik Haberleri
Dünyada Öne Çıkan Müzik Haberleri

Dünyada Öne Çıkan Müzik Haberleri

Dünyada Öne Çıkan Müzik Haberleri

A+A-


Ersin KAŞİF

MIKA’NIN YEPYENİ ALBÜMÜ 

Mika’nın merakla beklenen dördüncü stüdyo albümü “No Place in Heaven” müzikseverlerle buluştu! 2007 yılında ilk single’ı Grace Kelly ile 3 milyon satış rakamına ulaşarak listelere üst sıralardan giriş yapan Mika, ardından gelen çıkış albümü Life in Cartoon Motion ile büyük bir başarı yakaladı. The Boy Who Knew Too Much ve The Origin Of Love albümleri ile başarısını aynı çizgide sürdürmeye devam eden Mika, yeni albümü No Place in Heaven ile müzik listelerine yine iddialı bir giriş yapıyor. Albümün yapımcılığını Katy Perry, Pharrell Williams, Adele gibi pop müziğin önemli isimleriyle de çalışmış olan Greg Wells üstleniyor.
No Place in Heavendan yayınlanan muhteşem single Talk About You’nun videosunu hemen izleyin: http://bit.ly/1Kp8FSB No Place in Heaven’ı iTunes üzerinden satın alın: http://apple.co/1fmkHCh. (EMI Music).

IRON MAİDEN, THE BOOK OF SOULS İLE DÖNÜYOR!

Heavy Metalin kült gruplarından Iron Maiden, 5 senelik bir aranın ardından 4 Eylül’de The Book of Souls’u sevenleriyle buluşturacağını duyurdu. 2010’da çıkardığı The Final Frontier’dan beri sessizliğini koruyan İron Maiden, 16. stüdyo albümleri The Book of Souls ile geri dönüyor. Grup, kayıtları 2014’te biten The Book of Souls’un piyasaya çıkışını, Bruce Dickinso’nın hastalığı nedeniyle erteleme kararı almıştı. Dickinson’ın tamamen iyileşmesi ile Iron Maiden, albümü 4 Eylül’de piyasaya çıkaracağını duyurdu. 11 şarkıdan oluşan The Book of Souls, 92 dakikalık süresiyle Iron Maiden’ın ilk çift CD’lik albümü olacak. Iron Maiden The Book of Soulsa iTunes üzerinden ön-sipariş verebilirsiniz: http://apple.co/1FwaAj9

SELENA GOMEZ’İN YENİ SINGLE’I “GOOD FOR YOU”

Başarılı şarkıcı ve oyuncu oldukça da güzel bir sanatçı olan Selena Gomez’in merakla beklenen yeni single’ını dinlemenizi öneririm. 2013 yılında çıkardığı ilk albümü Stars Dance ile müzik listelerinde bir numaraya kadar yükselen Selena Gomez, Come and Get It single’ı ile büyük bir başarı yakalamıştı. 22 Haziran’da çıkan yeni single’ı Good For You ise önümüzdeki aylarda yayınlanacak yeni albümün ilk single’ı olma özelliği de taşıyor ve albüm hakkında ipuçları veriyor. Good For You (ft. A$AP ROCKY)i Youtube üzerinden dinlemek için: http://bit.ly/1daFrLA hemen tıklayın. Selena Gomezin yeni singleı Good For You (ft. A$AP ROCKY)u iTunes üzerinden satın almak için: http://apple.co/1BGyjSY. (Kaynak EMI Music).

THE CHEMICAL BROTHERS UNDER NEON LIGHTS İLE KARŞINIZDA

1992 yılından bu yana elektronik dans müzik denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan The Chemical Brothers, 17 Temmuz’da müzikseverlerle buluşturdukları sekizinci stüdyo albümleri Born In The Echoes’dan yayımlanan üçüncü single Under Neon Lights ile çok beğenildi. Under Neon Lights’ı dinlemek için: http://bit.ly/1BwMolJ
Albümden yayımlanan ilk single Sometimes I Feel So Deserted’ı dinlemek için: http://bit.ly/1HxaQn6. Born in The Echoes’dan yayınlanan ilk video Go’yu izlemek için: http://bit.ly/1QfZI1f. Hiç pişman olmayacaksınız. (EMI Music).

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 226. Sayısı

Adres Kıbrıs 226. Sayısı