1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünyaca Ünlü Pop Yıldızlarının Sinema Performansları
Dünyaca Ünlü Pop Yıldızlarının Sinema Performansları

Dünyaca Ünlü Pop Yıldızlarının Sinema Performansları

“Sadece konser salonlarında değil, sinema sahnelerinde de muhteşem performanslar sergilediler. Sizler de birçok ünlüyü sinema sahnesinde görmüşsünüzdür. Biz, tarihi biraz geriye sararak bazı hatırlatmalar yapmak istedik.”

A+A-

ersin-kasif-003.jpg

Dört kıtada ünlü insanların, müzik performansları yanında film sahnelerinde de boy göstermeleri alışılmış bir durumdur. Buna geçmişten itibaren birçok örnek verebiliriz. Özellikle, Hollywood’un renkli perdesinde boy göstermek ünlülerin ilk tercihleri mutlaka. Sizler de birçok ünlüyü sinema sahnesinde görmüşsünüzdür. Biz,  tarihi biraz geriye sararak bazı hatırlatmalar yapmak istedik. Pop yıldızlarına bakalım ve ne kadar iyilerdi bir kez daha hatırlayalım.

DAVİD BOWİE'NİN SAÇLARI VE "LABYRİNTH"

Sahne performansı sırasında da bize başka bir dünyadanmış izlenimi veren Bowie beyazperdede de karşımıza şaşırtmayan bir rolle çıkıyor. Jim Henson’un “Labyrinth” filminde Goblin Kralı Jareth’e dönen voodoo görüntüsüyle bizi hiç şaşırtmayan David Bowie maskesinin altından aynı uzaylı görüntüsüyle ‘Merhaba’ diyor.

CHER’İN THE WİTCHES OF EASTWİCK’TEKİ KUSURSUZ OYUNCULUĞU

Burlesque’deki Christina Aguilera’dan daha fazla konuşulacak bir pop yıldızı performansı varsa o da kuşkusuz Cher’in The Witches of Eastwick’teki kusursuz oyunculuğudur. Tabii ki Cher’i başka çok iyi filmlerden de biliyoruz ama Jack Nicholson gibi bir ustanın karşısında gram pot kırmadan oynanan oyunculuk da takdire şayan.

"MOULİN ROUGE" DAKİ HALÜSİNOJENİK TİNKERBELL’İ OYNAYAN KYLİE MİNOGUE

Moulin Rouge’da Ewan McGregor’un fantazmik bir müzik eşliğinde içki şişesinden çıkan periyi izlediği sahneyi hatırlıyor musunuz? İşte o ‘The Sound of Music’de serenat yapmak için canlanan Tinkerbell, Kylie Minogue’un ta kendisi. Ne kadar da peri bir kadın gerçekten değil mi?

MİCHAEL JACKSON, "MAN İN BLACK"DE İŞ ARARKEN

İlk Man in Black filminden sonra, Michael Jackson yönetmen Barry Sonnenfeld’i arayıp kendisinin bu filmde yer almak istediğini söylemiş. Bunun üzerine yönetmen bu filmin bir komedi filmi olduğunu söylediği halde üzerine ısrar gelince, filmin ikincisinde Michael Jackson makyajsız bir şekilde iş isteyen bir uzaylı rolünü kapmış. Bu onun aslında ne kadar esprili ve kendisiyle dalga geçebilen biri olduğunu gösteriyor.

TİNA TURNER'IN "MAD MAX BEYOND THUNDERDOME" MAKYAJSIZ OYNAMASI

Tina Turner kimdir yeni nesil pek bilemeyebilir ama bilmeyenler lütfen google’dan biraz araştırma yapsın. Kendisi inanılmaz fiziği ve sesi ama bir o kadar korkunç suratıyla esip gürlemiş bir divadır Tina Turner. Bunun farkında olan Hollywood, ona en uygun film olan Mad Max’te rol vermiş ve makyaj parasından yırtmıştır. Hatta kostümü de Tina Turner evden getirmiş olabilir.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Adres Kıbrıs 398 Sayısı

Adres Kıbrıs 398 Sayısı