1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müzik Listelerinde Bir Numaralar
Dünya Müzik Listelerinde Bir Numaralar

Dünya Müzik Listelerinde Bir Numaralar

Dünya Müzik Listelerinde Bir Numaralar

A+A-


Ersin KAŞİF

Demi Lovato’nun CONFIDENT’i REKORA KOŞUYOR!

Lovato’nun Vevo kanalındaki 'Confident' videosu dünyada dördüncü sıraya yerleşti! Dünyaca ünlü star Demi Lovato’nun yeni albümü "Confident" dört kıtada dinleniyor. Demi Lovato en son 2013 yılında dördüncü stüdyo albümü Demi ile büyük bir başarı yakalamış, hem albüm hem de single’ları ile dünya müzik listelerinde en üst sıralara yerleşmişti. Temmuzda yayınlanan “Cool For The Summer” isimli yepyeni Lovato single’ı ise 2015 yazının en çok ses getiren hitlerinden biri olmuştu. Lovato 'Cool For The Summer' ile müzik listelerini alt üst etmiş, yeni albüm beklentilerini üst noktaya taşımıştı! Kişisel Twitter hesabı üzerinden verdiği yeniden stüdyo çalışmalarına başladığı haberi, kısa sürede Twitterda dünyanın en çok konuşulan konusu olmuş, Lovato bu haberiyle dünya çapında Twitter'da en çok konuşulan konular listesinde #1 numaraya yükselmişti. Yeni albüm “Confident” tüm beklentileri karşıladı ve üstün başarı sağladı. Confidentin izlenme rekorları kıran videosunu: http://bit.ly/1LErtlw linkten hemen izleyin. Geçtiğimiz  yazın en büyük hitlerinden Cool For The Summer’ı da içeren yeni Demi Lovato albümü "Confident (Deluxe)"ın şarkı listesi ise şöyle;
Confident Cool For The Summer, Old Ways, For You, Stone Cold,  Kingdom Come (featuring Iggy Azalea) Waitin For You (featuring Sirah) Wildfire, Lionheart,Yes,
Father, Stars, Mr. Hughes, Cool For The Summer (Jump Smokers Remix) Cool For The Summer (Suraci Remix). (EMI Music Haber).

DJ RASİMCAN SHAZAMDA 1 NUMARA!

Geçtiğimiz ay yayınladığı single’ı Looking Down(ft. K-Young) ile listelerde fırtınalar estiren DJ Rasimcan, şimdi de Shazamda #1 numaraya yükseldi! Looking Down ft. K-Young’ın renkli videosunu hemen izleyin: http://bit.ly/1iYfGRW. Dj Rasimcan, son zamanlarda kendi jenerasyonundaki DJ’ler arasında en beğenilen isimlerden biri. Genç yaşlarda breakdance ve DJ’liğe ilgi duyan DJ Rasimcan, hip hop kültürü içinde yetişti. 2001 yılında kendi ekipmanlarını aldıktan sonra, melodi üretim süreci başlamış oldu. Rasimcan Alman müzik camiasında da tanınan bir isim. Almanya’nın prestijli radyolarından BigFM’de DJ’lik yapan Rasimcan, radyonun en ilgi çeken programlarından biri olan Groove Nightta yer alıyor. Rasimcan; Almanya, Avusturya ve İsviçrenin en önemli klüplerinde macerasına devam ediyor! (EMI Music Haber).

ELLIE GOULDING VE  “DELIRIUM” 

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ellie Goulding’in üçüncü stüdyo albümü Delirium harika.
On My Mind’ın müzik videosunu linkten izleyebilirsiniz: http://bit.ly/1KvHG5I
Love Me Like You Do ile listelerde büyük başarı yakalayan sanatçı, Delirium ile formunun zirvesinde olduğunu kanıtlıyor. Albüm ismi Goulding’in bu noktaya gelene kadar hissettiği şeyleri özetler nitelikte. Bu gerçekten mutlu ve çılgın bir durumu anlatabilir veya tam tersini. sözleriyle duygularını ifade eden şarkıcı yeni albümden ilk olarak On My Mind’ı yayınlamıştı. Albüm kayıtlarını Londra, Herefordshire, İsveç ve Los Angeles’ta gerçekleştiren Ellie Goulding, çok ünlü müzisyenlerle birlikte çalıştı. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1934 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 250. Sayısı

Adres Kıbrıs 250. Sayısı