1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziğinde Konuşulanlar….
Dünya Müziğinde Konuşulanlar….

Dünya Müziğinde Konuşulanlar….

Dünya Müziğinde Konuşulanlar….

A+A-


Ersin KAŞİF

MUSE’DAN YENİ MÜZİK VİDEOSU: ‘AFTERMATH’
 

    Bu hafta yine en güncel müzik haberleriyle karşınızdayız. Ve işte, dünya starlarından bir grup olan “Muse” bizlerle. Muse ‘Aftermath’ single’ı için yepyeni bir müzik videosu yayınladı. Bu video, grubun daha önceden ‘Follow Me’ ve ‘Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)’ şarkıları için hazırladığı flipbook tarzı göz alıcı animasyon videolarla dikkat çeken Japon yönetmen Tekken ile ortak çalışmasının bir ürünü. Bu etkileyici müzik videosunu izlemek için: http://bit.ly/1OkNvew  linke hemen girmeniz gerekiyor. Her karesi elle çizilmiş olan bu siyah beyaz video, ailesinden ayrılarak savaşa giden bir askerin deneyimlerini yansıtıyor. Muse’un 7. stüdyo albümü olan “Drones”, ABD de dahil olmak üzere 23 ülkede listelerde bir numaraya yükselerek grubun şimdiye kadar ulaştığı en yüksek liste başarılarını getirdi. Albüm aynı zamanda gruba En İyi Rock Albümü dalında Grammy Ödülü kazandırdı. Bu arada ünlü grup 26 Temmuz ayında Türkiye’de sahne alacak. Küçükçiftlik park’ta gerçekleşecek konser için Muse hayranlarına tavsiyem hazırlıklarına hemen başlamaları. (EMI Music Haber).

PANIC! AT THE DISCO’DAN YENİ VİDEO

     Haftaya en yeni videolar ile başladık. Devamını PANIC ile getiriyoruz. Bu yılın başında çıkardıkları beşinci stüdyo albümleri “Death Of A Bachelor” ile adından sıkça söz ettiren Panic! At The Disco, ‘Don’t Threaten Me With A Good Time’ için çektikleri yeni müzik videosu ile müzikseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.‘Don’t Threat Me With A Good Time’ın Tim Hendrix tarafından çekilen yüksek enerjili klibini izlemek için: http://bit.ly/1X0agpC  like hemen girmelisiniz. Çıktığı hafta yüksek satış rakamlarına ulaşarak Billboard Top 200 listesinde ilk sıraya yerleşen “Death Of A Bachelor” halen ilk sıralarda dinlenmeye devam ediyor. Daha fazla Panic! At The Disco mu dinlemek istiyorsunuz;?   Spotify: http://spoti.fi/1CsbsdC  Apple Music: http://apple.co/1URVAc9
YouTube: http://bit.ly/1T5mSXU  Deezer: http://bit.ly/1HNlFCk  bir tuşla grup sizleri bekliyor olacak. (EMI Music Haber).

MARGARET İLE TANIŞIN: ‘COOL ME DOWN’

Dünya listelerine yeni giren isimleri kaçırmamalıyız. İşte bunlardan biri de Margaret. Memleketi Polonya’da büyük ilgi gören pop yıldızı Margaret’in listelere damga vuracak hit single’ı‘Cool Me Down’ şimdi dünya çapında Warner Music etiketiyle yayınlanıyor. YouTube üzerinde şimdiden 15 milyonu geçen izlenme sayısının yanında tüm dünyada ‘Cool Me Down’ ile müzikseverlerin karşısına çıkan Margaret, elektro-pop tınılarıyla işlenmiş eğlenceli şarkısıyla bu yaz adından sıkça söz ettirecek. Bu muhteşem single’ın heyecan verici müzik videosunu izleyin: http://bit.ly/1TlzlsP Kendi sound’unu oluşturabilmek için Amerika, İngiltere ve İsveç’te vakit geçiren Margaret, 2013 yılında çıkardığı ilk single’ı ‘Thank You Very Much’ ile yerel başarı yakaladı. Daha sonra bu başarısı Almanya ve İtalya müzik listelerini de vurdu. 2014 yılında ise İsveçli hit makinası prodüktörler Joakim Buddee ve Martin Eriksson prodüktörlüğünde kaydettiği ilk albümü “Add The Blonde” ile ESKA Müzik Ödülleri’nde En İyi Albüm dalında adaylık kazandı ve albüm platin sertifika kazanmaya hak kazanacak kadar satış elde etti. Ne diyelim, müzik dünyası bir güzel yıldız daha kazanmış oldu. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 269. Sayısı

Adres Kıbrıs 269. Sayısı