1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziğinde Bu Hafta Öne Çıkanlar!
Dünya Müziğinde Bu Hafta Öne Çıkanlar!

Dünya Müziğinde Bu Hafta Öne Çıkanlar!

Dünya Müziğinde Bu Hafta Öne Çıkanlar!

A+A-

Ersin KAŞİF


Dans müziğinin başarılı ismi Thibaut Berlan’ın Breakbot projesi, 2016 yılının yaz aylarında dans pistlerini hareketlendirecek yepyeni bir albümle geldi.  Bu albüm için Breakbot ve Irfane, muhteşem ritmlerle akılda kalıcı melodileri bir araya getirip müzikseverlerin beğenisine sundular.

HAFTANIN VİDEOSU TÜRKİYE’DEN; “YENİDEN DOĞSAM”

EMI – Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan ilk albümleri “Düş İçime” ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan ve bu albümden yayınladıkları ilk videoları ‘Ada’ ile müzik listelerinde büyük başarı yakalayan Kuytu, ikinci videoları ‘Yeniden Doğsam’ ile karşınızda! Yönetmen koltuğunda Evren Arasıl’ın oturduğu ‘Yeniden Doğsam’ videosunu Youtube üzerinden hemen izleyebilirsiniz http://bit.ly/1Tiksok Son zamanların en başarılı Türkçe pop – rock gruplarından olan Kuytu, müzik listelerinde ‘Ada’ videosu ile yakaladığı başarıyı yeni single’ı ile de pekiştirmeye hazırlanıyor. Kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturan grup şimdi de ‘Yeniden Doğsam’ ile dillere dolanacak! “Düş İçime” albümünden yayınlanan ilk video ‘Ada’yı Youtube üzerinden hemen izleyin:http://bit.ly/1QlYUa0. Arkadaşlıkları uzun yıllara dayanan ve farklı projelerde birlikte müzik yapan Denizer Özveren, Cem Kurt, Taha Rıza Özmen ve Gökçe Kölüksüz’den oluşan KUYTU’nun hikayesi 2012 yılına dayanıyor. Soluksuz geçen bir stüdyo çalışmasının ardından albüm bugünkü şeklini alıyor. Kayıtları ve düzenlemeleri İstanbul 3K1A stüdyosunda gerçekleşen “Düş İçime”nin miksleri ise Londra’dan Chris Brown’a ve Denizer Özveren’e ait. (EMI Music Haber).

FLO RİDA’DAN BİR SİNGLE; “HELLO FRIDAY”

Flo Rida ve Jason Derulo mükemmel bir parti şarkısı ile bir araya geliyor. Flor Rida’nın büyük ses getiren EP’si “My House”un ardından ‘Hello Friday’ single’ı da listelere aynı hızla giriş yaparak çıkış haftasında Billboard Top 100 listesinde 5 numaraya, iTunes listelerinde ise ilk sıraya yerleşti. Enerji dolu ‘Hello Friday’i şimdi iTunes üzerinden satın alabilirsiniz: http://apple.co/23RJZMx  Florida doğumlu rap yıldızı Flo Rida, son yıllarda çıkardığı ‘Low’, ‘Right Round’, ‘Club Can’t Handle Me’ ve ‘My House’ gibi başarılı şarkılarla hem listelerde hem de kulüplerde fırtınalar estirdi. Pop, hip-hop ve dans müziği gibi çeşitli türlerin hayranlarını bir araya getiren Flo Rida, kendine özgü sözleri ve başarılı müzikal altyapılarıyla karakteristik bir sound’a sahip. Flo Rida’nın Jason Derulo ile haftasonunu müjdelediği bu şarkıyı sakın kaçırmayın: http://bit.ly/24UOPds . (EMI Music Haber).


HAFTANIN ALBÜMÜ;

Dans müziğinin başarılı ismi Thibaut Berlan’ın Breakbot projesi, 2016 yılının yaz aylarında dans pistlerini hareketlendirecek yepyeni bir albümle geldi.  Bu albüm için Breakbot ve Irfane, muhteşem ritmlerle akılda kalıcı melodileri bir araya getirip müzikseverlerin beğenisine sundular. Birbirinden güzel 13 şarkıdan oluşan “Still Waters”ı iTunes üzerinden hemen satın almak için:http://apple.co/1VcU1Gm  linkine girebilirsiniz. Son albümünün aksine bu albümde bilgisayar yazılımlarından çok analog makinalarla çalıştı Breakbot. Bu albümde Breakbot, kökenlerinde Motown ve Stevie Wonder’dan aldığı ilhamla funk ve disco müziğini retro öğelerle harmanladı. Breakbot’un yeni albümü “Still Waters”ı ve önceki çalışmalarını dinlemek için: Spotify: http://spoti.fi/1PY1Kjs  Apple Music: http://apple.co/22heFEe  YouTube: http://bit.ly/1SiAtKb
Deezer: http://bit.ly/20dkXFm . (EMI Music haber).

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 266. Sayısı

Adres Kıbrıs 266. Sayısı