1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziği’nde Bu Hafta
Dünya Müziği’nde Bu Hafta

Dünya Müziği’nde Bu Hafta

Dünya Müziği’nde Bu Hafta

A+A-

Ersin Kaşif

MASSİVE ATTACK’TEN YENİ EP: “THE SPOİLS”

Çağımızın en yenilikçi ve etkileyici gruplarından Massive Attack bugün ‘Come Near Me’ ve ‘The Spoils’ adında iki yeni şarkı yayınladı. Gruptan Daddy G’nin Stew Jackson ile birlikte yazdığı ve prodüktörlüğünü yaptığı şarkılara vokallerde  ise ‘Come Near Me’ şarkısında Ghostpoet, ‘The Spoils’ parçasında Hope Sandovel eşlik ediyor. Bu yeni şarkılar gruptan geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan ‘Robert del Naja’nın Euan Dickinson ile birlikte yazıp prodüktörlüğünü yaptığı,  “Ritual Spirit EP”nin devamı niteliğinde.  ‘Come Near Me’ için Ed Morris yönetmenliğinde bir de video klip çekildi. Klipte Kosovalı aktris Arta Dobroshi’yi görüyoruz. Bu muhteşem klibihemen izleyin; http://bit.ly/2amtbr0   .“The Spoils EP”deki şarkılar aynı zamanda gruptan Robert del Naja’nın da içinde bulunduğu bir ekip tarafından geliştirilen ‘Fantom’ isimli mobil uygulama aracılığıyla da kişiselleştirilmiş biçimde dinlenebiliyor. ‘Fantom’, içinde bulunan şarkıları özel olarak lokasyon, hareket, günün vakti, kalp atışı ve kamera hareketi gibi çevresel faktörlere göre remix’leyen duyarlı bir müzik çalar. Sürekli olarak gelişen yeni dinleme teknolojilerine ek olarak ‘Fantom’, kullanıcılarına benzersiz görsel-işitsel klipler yaratıp kolayca kaydetme ve sosyal platformlarda paylaşma şansı tanıyor. (EMI Music Haber).

GUCCİ MANE’DEN ‘EVERYBODY LOOKİNG’

Sizler için yeni bir albüm hazırladık. Gucci Mane’nin merakla beklenen yeni albümü “Everybody Looking” çıkışıyla birlikte listeleri alt üst etti. Mükemmel bir çıkışla büyük satış başarısı yakalayan yeni Gucci Mane albümü “Everybody Looking”i iTunes üzerinden satın alabilirsiniz: http://apple.co/2aHgxGF  22 Temmuz’daki çıkışıyla birlikte iTunes üzerinde en çok satanlar listesinde zirveye yerleşen albüm yalnızca 6 gün içinde kaydedildi. Drake, Kanye West ve Young Thug gibi ünlü isimlerle düetleri içinde barındıran yeni albüm “Everybody Looking” şimdiden eleştirmenlerden tam not aldı. Albümden “Guwop Home ft. Young Thug” isimli şarkıya ise renkli bir müzik videosu eşlik ediyor. Bu etkileyici klibi hemen izleyebilirsiniz: http://bit.ly/2asaaq2 . Popüler başarısının yanında basından da pek çok olumlu eleştiri alan yeni Gucci Mane albümü, önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulacak gibi görünüyor. (EMI Music Haber).

TWO DOOR CİNEMA CLUB’TAN ‘BAD DECİSİONS’

Two Door Cinema Club, geçtiğimiz Haziran ayında yeni albüm haberi ve bir single ile müzikseverleri sevindirmişti. Yeni şarkıları ‘Are We Ready? (Wreck)’ hayranları tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı. Şimdi ise merakla beklenen albümden bir single daha geldi. ‘Bad Decisions’ı iTunes üzerinden satın alabilirsiniz: http://apple.co/2aikflW Two Door Cinema Club’ın 14 Ekim’de çıkan yeni albümü için ise mükemmel diyebiliriz. Daha fazla Two Door Cinema Club dinlemek için ise işte adresler; Spotify:  http://spoti.fi/1OovM6v
AppleMusic: http://apple.co/24Q6Uq8  YouTube:  http://bit.ly/1Uj4SvQ 
Deezer:  http://bit.ly/1XWmu55 . (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1779 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 290. Sayısı

Adres Kıbrıs 290. Sayısı