1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziğinde Bu Hafta
Dünya Müziğinde Bu Hafta

Dünya Müziğinde Bu Hafta

Dünya Müziğinde Bu Hafta

A+A-


Ersin KAŞİF

THE CHEMİCAL BROTHERS, WİDE OPEN (FEAT. BECK) VİDEOSUYLA KARŞINIZDA!

Elektronik müzik sevenlerin çok hoşuna gidecek bir haber bu hafta bizlerle. The Chemical Brothers’ın son albümleri Born In The Echoes’dan yayınlanan yeni single’ı Wide Open (feat. Beck) ile bu hafta Adres Müzik okuyucularının karşısına çıkıyor. İşte, Dom & Nic yönetmenliğinde hazırlanan bu muhteşem videoyu : http://bit.ly/1QwNMdI linkinden ulaşıp hemen izleyebilirsiniz.  1992 yılından bu yana elektronik dans müzik denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan The Chemical Brothers, sekizinci stüdyo albümleri Born In The Echoes Virgin EMI / Universal etiketiyle  müzikseverlerle buluşmuştu.  Wide Open (feat. Beck) ve daha fazla The Chemical Brothers şarkısı dinlemek için, Spotify: http://bit.ly/1IWLG1h   YouTube: http://bit.ly/1Atd7z1   Deezer: http://bit.ly/1TGRe50 . (EMI Music Haber).

SYNAPSON’UN YENİ VİDEOSU FIREBALL

Electro, Nu-Disco ve Deep House DJ’leri Paul ve Alexandre’dan oluşan SYNAPSON, müzikseverler tarafından merakla beklenen yepyeni videoları Fireballile karşınızda! Yönetmen koltuğunda Julien Vrayin oturduğu Fireball’un muhteşem videosunu Youtube üzerinden hemen izlemenizi öneririm :http://bit.ly/1V0VI6u  Fireball’u dinlemek için:
Spotify: http://bit.ly/1SRAEjW  Youtube: http://bit.ly/1jE1QVN  linklerine girebilirsiniz.  Son hitleri All In You (ft.Anna Kova) ile müzik listelerini alt üst eden Synapson, 2016 12 Şubat’ ta çıkış albümleri Convergence ile sevenleriyle buluşmuştu! Eğer SYNAPSON’ı hala dinlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir!
Daha fazla Synapson şarkısı için: Spotify: http://spoti.fi/1N6OoQu Deezer: http://bit.ly/1n5maB6
Youtube: http://bit.ly/1ZZMASD. (EMI Music Haber).

LANA DEL REY’DEN KISA FİLM TADINDA BİR VİDEO: FREAK!

Son albümü Honeymoon ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Kıbrıs’ta da büyük başarı yakalayan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, Honeymoon’dan yayınladığı son videosu “Freak” ile karşınızda! Lana Del Rey’in kamera karşısına Father John Misty ile geçtiği son videosu Freaki Youtube üzerinden izlemek için:http://bit.ly/1Q8dGpt hemen tıklamanızı öneririm.  Müzikseverlere görsel bir şölen sunan videosuyla adından çokça söz ettirecek Freak, Lana Del Rey’in son albümü Honeymoon’dan yayınladığı üçüncü video oldu. Sanatçı en son Music To Watch Boys To videosuyla müzikseverlerle buluşmuştu. Lana Del Rey’in dördüncü stüdyo albümü Honeymoon’u iTunes üzerinden satın almak için: http://apple.co/1h0iAEF linkine girebilirsiniz.  Freak ve daha fazla Lana Del Rey şarkısı için ise;
iTunes: http://apple.co/1IGInsL Spotify: http://bit.ly/1NAaTC4 Youtube: http://bit.ly/1sikz6y
Deezer: http://bit.ly/1ix68a5. Bir dokunuşla Lana Del Rey’e hemen ulaşın. (EMI Musiz Haber).

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 256. Sayısı

Adres Kıbrıs 256. Sayısı