1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dünya Müziği’nde Bu Hafta
Dünya Müziği’nde Bu Hafta

Dünya Müziği’nde Bu Hafta

Dünya Müziği’nde Bu Hafta

A+A-


Ersin Kaşif

Yine dünyadan müzikle sayfamızı oluşturduk. Yeni videolar ve yeni single’ın dışında bir Kylie Minouge’un iTunes Festival konseri de sayfamızda yer buldu

ECHOSMITH COOL KIDS’İ VIDEO İLE TAÇLANDIRDI
Amerikalı indie pop grubu Echosmith (Graham, Sydney, Noah ve Jamie Sierota) 2009 yılında Los Angeles’da kuruldu. 2012’de yaptıkları anlaşmayla Warner Bros. Records sanatçısı olan grup, ilk albümü Talking Dreams’de yer alan Cool Kids hit’i ile tanınıyor. Billboard Hot 100 listesinde 21 numaraya yükselen şarkıya çekilen videoyu izlemek için hiç vakit kaybetmeden aşağıdaki link’i tıklayabilirsiniz:http://bit.ly/1ucImKi. (Kaynak EMI Music).

PRIORY’DEN YEPYENİ VIDEO : “WEEKEND”
Priory, 2009 Brandon Rush ve Kyle Dieker tarafından kurulan Amerikalı elekro-pop grubu... Kendi adını taşıyan ilk albümlerini 2011 yılında piyasaya sürdüler. Bu yıl Warner Bros. Records ile imzaladıkları anlaşmanın ardından yepyeni single Weekend yayımlandı. Şarkıya çekilen videoyu izlemek için : http://bit.ly/Y289GR hemen tıklayın. (EMI Music).

BEBE REXHA, I CANT STOP DRINKING ABOUT YOU’NUN VIDEOSUNU YAYINLADI!

25 Yaşındaki Makedon sanatçı ve şarkı sözü yazarı Bebe Rexha (Bletha Rexha) Amerikalı grup Black Cards’ın vokalisti olarak tanındı. 2014 Mart ayında “I Cant Stop Drinking About You” isimli ilk solo albümünü yayınladı. Albümde David Guetta gibi tanınmış isimlerle çalıştı. Albümle aynı adı taşıyan single’ı I Cant Stop Drinking About You’ya yepyeni bir video çekildi. İzlemek için : http://www.youtube.com/watch?v=EeBYIElpEPo. Bence dinlemeye değer. (EMI Music).
NIGHT TERRORS OF 1927’DEN YENİ SINGLE: When You Were Mine feat. Tegan & Sara
Atlantic Records sanatçısı Night Terrors of 1927 yepyeni EP’sini yayınladı. Anything To Anyone adını taşıyan mini albümde yer alan single, When You Were Mine’da gruba Tegan & Sara eşlik ediyor. When You Were Mine’ın şarkı sözü videosunu izlemek için : http://youtu.be/oZD0mh1x3Lw vakit kaybetmeden tıklayın. Daha fazlası için : www.nightterrorsof1927.com dan bilgi alabilirsiniz. (EMI Music).

KYLIE MINOUGE iTunes Festival'de!

Pop müziğin iddialı ismi Kylie, 27 Eylül 2014 Cumartesi iTunes Festivalde sahne alıyor!
Konsere hazırlık için: http://bit.ly/ZVHw86. 2007de başlayan ve her yıl eylül ayı boyunca gerçekleşen iTunes Festival, dünyanın her yerine canlı olarak ulaşarak dinleyicilere festival coşkusunu her alanda yaşatıyor. Müzikseverler iPhone,iPad, iPod-touch veya bilgisayar üzerinden iTunesda veya Apple Tv ile büyük ekran tvlerde konserleri canlı olarak izleyebiliyor. (EMI Music)

iTunes Festival müzik dünyasının en önemli isimlerinin muhteşem canlı konserleriyle eylül ayı boyunca Londrayı coşturdu. Siz de iTunes Festivalda yerinizi almak istiyorsanız son günler kaçırmayın!

Kylienin Kiss Me Once albümünü iTunes üzerinden satın almak için : http://bit.ly/1xp4ToA

Kiss Me Once Tour: http://youtu.be/_n0C7rdAvbg

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 181. Sayısı

Adres Kıbrıs 181. Sayısı