1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dünya Kupası’na katılıyorlar
Dünya Kupası’na katılıyorlar

Dünya Kupası’na katılıyorlar

Yakın Doğu Üniversitesi Robotik futbol takımı RoboCup’a katılmak üzere Brezilya’ya gitti.

A+A-

 

Yakın Doğu Üniversitesi Robotik futbol takımı NEUIslanders Robotik Dünya kupası olan RoboCup’a katılmak üzere Brezilya’ya gitti.
Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University, Cyprus) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,  Robotik futbol takımı NEUIslanders 17-27 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın Joao Pessoa sehrinde düzenlenecek olan Robotik Dünya kupası olan RoboCup’ta üst üste 3. defa yer alacak.
Takım üyeleri Ahmet Çağman, Ersin Aytaç, Nurullah Akkaya, Fatih Emrem, Görkem Say, Murat Arslan, Mustafa Arıcı, İlker Dağlı ve Şenol Korkmaz’dan oluşan ekip türk milli takımlarının tarihleri boyunca 2 defa gidebildikleri Dünya Kupası’na 3. defa gitmekten gurur duyduklarını ve bu sene ilk 10 içerisinde bitirmeyi hedeflerdiklerini söylediler.
Bu sene Türk cumhuriyetlerinden kendi ligindeki takım olacak olan NEUIslanders aynı zamanda Avrupayı’da robotik dünya kupasında temsil eden 3 takımdan birisi olacak.
NEUIslanders takımı grup maçlarında MRL (Iran), Tigers Mannheim (Almanya), RoboFEI (Brezilya) ve UAISoccer (Brezilya) ekipleri ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 2088 defa okunmuştur