1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar umutlu
Dumlupınar umutlu

Dumlupınar umutlu

Dumlupınar TSK Basın Sözcüsü Özhan Monargalı, 2015-16 futbol sezonunda Süper Lig’ terfi hedeflediklerini, ancak temkinli ve disiplinli bir şekilde hazırlanarak maçlara başlamak istediklerini vurguladı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Yeni sezona tecrübeli bir teknik adam ve çok iyi transferlerle başlayan Dumlupınar, çalışmalarını devam ettiriyor. Dumlupınar TSK Basın Sözcüsü Özhan Monargalı, 2015-16 futbol sezonunda Süper Lig’ terfi hedeflediklerini, ancak temkinli ve disiplinli bir şekilde hazırlanarak maçlara başlamak istediklerini vurguladı. Teknik Direktörlük görevine Sedat Devecioğlu gibi ülkenin genç ama aynı zamanda kısa zamanda tecrübe edinmeyi başarmış bir ismi getirdiklerini belirten Monargalı yeni sezonla ilgili şunları söyledi:
“16 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönmek istiyoruz. Yönetim olarak Sayın Başkanımız Güneş Güneşoğlu’yla birlikte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Eylül ayında A takımımız için kamp planımız vardır. Çok iyi transferler yaptık. Antrenmanlarımız Teknik Direktörümüz Sedat Devecioğlu nezaretinde sürmektedir. Takım olarak iyi bir hazırlık geçiriyoruz. Antrenman saha sıkıntımız şimdilik çözülmüştür.”

“Taraftardan destek istiyoruz”
Taraftarlara seslenen Monargalı, bu sezon daha da fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Bu amaçla SMS üzerinden kulüp hesabına katkı da yapılabileceğini, bu amaçla başlatıkları çalışmayı duyurduklarını hatırlatan Monargalı, hedefe giden yolda taraftarın desteğine ciddi şekilde ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur