1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dumlupınar toparlanmak istiyor
Dumlupınar toparlanmak istiyor

Dumlupınar toparlanmak istiyor

Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve beş haftada sadece üç puan toplayabilen Dumlupınar, bu sıkıntılı süreci atlatarak toparlanmak istiyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve beş haftada sadece üç puan toplayabilen Dumlupınar, bu sıkıntılı süreci atlatarak toparlanmak istiyor. Takım Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Toparlanacağımıza inanıyoruz. Sıkıntılarımız var ama aşmak için mücadele ediyoruz.” dedi.

Kahraman: “Kadro sıkıntımız var”
Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, kadro sıkıntıları olduğunu da belirterek şunları söyledi: “Mustafa Sakallı’nın sakatlığı var. Rıdvan ameliyat oldu. Görkem yeni evli, Eray ise cezalı. Hasan Şemmedi’nin ise ayak bileğinde hafif bir sakatlığı bulunuyor. Bunlardan dolayı kadro sıkıntımız oluştu. Ancak bunun arkasına sığınacak değiliz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemize devam edeceğiz.”

“Hedeften biraz şaştık”
Sezon başında geçen sezondan daha iyi bir derece hedefini koyduklarını hatırlatan Kahraman, geçen beş hafta sonunda alınan sonuçlar sonrasında hedeften şaşma durumuna geldiklerini ifade etti. Kahraman, hedeflerinin şu an itibarıyla lige kalmak olduğunun da altını çizdi.

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur