Dumlupınar Bahtıkara’ya emanet

Dumlupınar Bahtıkara’ya emanet

Bu yıl 1. Lig’de mücadele edecek olan Dumlupınar’da takımın teknik patronluğuna Evren Bahtıkara getirildi. A2 takımla şampiyonluk yaşayan Mehmet Emin Zaim ile yollar ayrıldı

A+A-

Hüseyin KIRAL 

Bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Dumlupınar’da A takım, U15 takımı ile şampiyonluk yaşayan Evren Bahtıkara’ya emanet edildi.

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden Dumlupınar, lige Eralp Şerifoğlu ile başlarken, yaşanan sorunlar nedeni ile Şerifoğlu ile 4. haftadan sonra yollar ayırdıktan sonra Mustafa Borataş ile lig tamamladı. Borataş ile de bir türlü ligde arzulanan sonuçlar alınmayınca yeniden geri 1. Lig’e inen Dumlupınar’da yönetim bu kez takımı genç antrenör Evren Bahtıkara’ya emanet etti. Evren Bahtıkara ile konuşup her konuda anlaşmaya varan sarı kırmızılıların yönetimi, 1. Lig’den şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e çıkmak için şimdiden çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

 

Zaim ile yolları ayırdı

Bu arada son birkaç sezondur Dumlupınar alt yapısında görev yapan ve geçtiğimiz sezon Dumlupınar A2 takımı ile şampiyonluk yaşayan antrenör Mehmet Emin Zaim ile de yolların ayrıldığı bilgisi edinildi.

Konu ile ilgili olarak ulaşmaya çalıştığımız, yurt dışında bulunan Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu’na ulaşılamazken, elde edilen bilgiye göre Başkan Güneşoğlu’nun  Mehmet Emin Zaim ile konuşarak yollarının şimdilik ayrıldığı öğrenildi. Gelecek sezonlarda yeniden birlikte çalışma ümidi ile Zaim ile yolların ayrıldığı, henüz A2 takımın başına herhangi bir ünantrenör atanmadığı bilgileri de edinildi.

Bu haber toplam 2509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.