1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Düğüm son maçlarda çözülecek
Düğüm son maçlarda çözülecek

Düğüm son maçlarda çözülecek

K-Pet Birinci Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta Play-out ikinci maçları oynandı

A+A-

K-Pet Birinci Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta Play-out ikinci maçları tamamlandı. Alınan sonuçlar neticesinde liglere veda edecek son takımlar haftasonu oynanacak. Üçüncü maçlarda belli olacak. K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’ta alınan sonuçlar neticesinde Bostancı Bağcıl ve Doğancı ligde kalmayı başardı. Kırmızı Grup’ta ise Mehmetçik lige tutunarak rahat bir nefes aldı.

 

Bağcıl ve Doğancı lige tutundu

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup Play-out 2. maçında Atatürk Stadı’nda Bostancı Bağcıl rakibi Girne Halk Evi’ni 6-2’lik skorla mağlup ederek matematiksel olarak ligde kalmayı başardı. Grubun diğer maçında Denizli’yi 3-0’lık skorla yenen Doğancı da ligde kalmayı garantileyen diğer ekip oldu. Grubun son haftasında Girne Halk Evi, Doğancı ile karşılaşacak. Denizli de Bostancı Bağcıl karşısında ligde kalma mücadelesi verecek.

 

Mehmetçik rahatladı

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta ise ligen düşen takım henüz belli olmazken Mehmetçik son maçlar öncesi ligde kalmayı başaran ekip oldu. Hamitköy’ü 2-1 mağlup eden Mesarya son haftaya umutlu girerken, ilk maçta Hamitköy ile 5-5 berabere kalan Akova bu kez de Mehmetçik ile 4-4 berabere kalarak ligde kalma şansını son haftaya taşıdı. Ligin son haftasında Hamitköy ile Mehmetçik, Akova ile Mesarya karşı karşıya gelecek. Alınan sonuçlar ve oluşan puan durumları şöyle:

 

K-PET 1. LİG KIRMIZI GRUP PLAY-OUT

Hamitköy - Mesarya: 1-2

Mehmetçik - Akova: 4-4

 

3. MAÇLAR

Girne Halk Evi – Doğancı

Denizli – B.Bağcıl

 

K-PET 1. LİG BEYAZ GRUP PLAY-OUT

Doğancı - Denizli: 3-0

Girne HE - B.Bağcıl: 2-6

 

3. MAÇLAR

Hamitköy – Mehmetçik

Akova - Mesarya

puan-durumlari.jpg

Bu haber toplam 1917 defa okunmuştur
Etiketler : ,