1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dr. Küçük Stadı’nın açılışı gerçekleştirildi
Dr. Küçük Stadı’nın açılışı gerçekleştirildi

Dr. Küçük Stadı’nın açılışı gerçekleştirildi

Işıklandırılan ve çehresi yenilenen Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın açılışı Türk Ocağı ile Yalova arasında oynanan Koopbank Kıbrıs Kupası finali öncesi gerçekleştirildi.

A+A-

Işıklandırılan ve çehresi yenilenen Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın açılışı Türk Ocağı ile Yalova arasında oynanan Koopbank Kıbrıs Kupası finali öncesi gerçekleştirildi. Açılışta Dr. Küçük adına oğlu Mehmet Küçük, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve Başbakan Hüseyin Özgürgün bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Küçük: “Yapılanlar takdir edilmektedir”

Açılışta ilk konuşmayı Küçük ailesi adına Mehmet Küçük yaptı. Yenilenen stat için yapılan çalışmalara teşekkür eden Küçük, “Yapılanları Kıbrıs Türk halkı fiilen görmekte ve takdir etmektedir. Başbakanımıza teşekkür ederiz. 30 yıl gibi bir zaman önce bu sabah stada Dr. Fazıl Küçük isminin konması için çaba gösteren Mağusalı kardeşlerime minnet ve şükranlarımı gösteriyorum. Centilmenliğin kazanmasını arzu ediyorum” dedi.

 

Sertoğlu: “Umarım yatırımlar devam eder”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada 13 ayda spora, özelde futbola yapılan büyük yatırımların hem kendilerini, hem de futbol severleri çok mutlu ettiğini söyledi. Sertoğlu, “Bu güzel stadın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken 13 ay önce başlattığınız bu yatırım serüveni umarım 1-2 yıl daha devam eder ve tüm ülkenin statları bu güzel ortama kavuşur” ifadelerini kullandı.

 

Başbakan Hüseyin Özgürgün açılışta yaptığı konuşmada “Dr. Fazıl Küçük liderimiz adına, önemli bir aktivite merkezinin açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.  Özgürgün “Kısa bir sürede modern bir tesis Kıbrıs Türk futboluna kazandırıldı. Güzel bir maç olmasını temenni ediyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 4219 defa okunmuştur