1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dr. Küçük Stadı’nda çatlaklar
Dr. Küçük Stadı’nda çatlaklar

Dr. Küçük Stadı’nda çatlaklar

Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın tribünlerinin tavan kısmında yer yer kendini gösteren çatlaklar büyük tehlike oluşturuyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın tribünlerinin tavan kısmında yer yer kendini gösteren çatlaklar büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle basın odasının soluna denk gelen ve maç günlerinde taraftarların çoğunluğunun oturduğu bölümün üzerindeki kirişlerde ciddi çatlaklar bulunuyor.

Tehlike arz ediyor
İçindeki demirlerin net bir şekilde görülebildiği çatlaklara bugüne kadar herhangi bir müdahale yapılmazken, sezon öncesinde tedbir alınması bekleniyor. Bu bölümde oturacak futbolseverler için ciddi tehlike oluşturacak çatlakların tamir edilmemesi halinde çökme gibi daha ciddi bir tehlikenin oluşabileceği de belirtildi.

Çevre tamam ama...
Neredeyse 60 yıllık bir stad olan Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın çim zemini ve çevre düzenlemesi çok güzel bir hale getirilmesine karşın tribünlerin, soyunma odalarının, tuvaletlerin ve futbolcu-basın girişindeki gişe odasının tavanının çatlaklarının da elden geçmesi gerekiyor.

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur