1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Dr. Avcı'dan 60'ıncı yaşa özel
Dr. Avcıdan 60ıncı yaşa özel

Dr. Avcı'dan 60'ıncı yaşa özel

Dostlarını Girne Boğazı'ndaki evinin bahçesinde kabul eden, 60 mumlu pastasına alkışlar arasında üfleyen, duygusal bir gece yaşayan Dr. Mehmet Avcı ailesi ve sevenleriyle birlikte oldu

A+A-

Kadın Doğum Uzmanı, Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Dr. Mehmet Avcı 60'ıncı yaş gününü ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde emekliliğini çok özel bir buluşma ile kutladı.

Dostlarını Girne Boğazı'ndaki evinin bahçesinde kabul eden, 60 mumlu pastasına alkışlar arasında üfleyen, duygusal bir gece yaşayan Dr. Mehmet Avcı ailesi ve sevenleriyle birlikte oldu. Grup Totem'in müzikleri, hayatından kesitler sunulan sine-vizyon gösterisi ve anılarla döşenen gecede Dr. Avcı, "Hayatımın 60 yılına dokunan, yaşamımı anlamlandıran insanlarla birlikte olmak, bu güç ama güzel yolculuğu yeniden anımsamak istedim" söyleriyle davetlilerine seslendi.

Kardeşleri, eşi, çocukları, okul arkadaşları, hekim meslektaşları, Trafik Kazaları Önleme Derneği'nde birlikte çalıştığı gönüllüler, basın dostları bu özel gecede Dr. Mehmet Avcı'yı yalnız bırakmadı.
Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber de geceye katılanlar arasındaydı.

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur