1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dr. Atilla Ateş son yolculuğa uğurlandı
 Dr. Atilla Ateş son yolculuğa uğurlandı

Dr. Atilla Ateş son yolculuğa uğurlandı

Gazimağusa Devlet Hastanesi emekli doktorlarından Dr.Atilla Ateş dün son yolculuğa uğurlandı.

A+A-

Gazimağusa Devlet Hastanesi emekli doktorlarından Dr.Atilla Ateş dün son yolculuğa uğurlandı.

Dr.Ateş için Gazimağusa Devlet Hastanesi tören düzenledi.Törende  Başhekim Dr.Aykut Üretici,milletvekili Dr.Erdal Özcenk ve çok yakın arkadaşı Psikolog İbrahim Alçıner birer konuşma yaptı.

Lala Mustafa Paşa Camiindeki kılınan öğle ve cenaze namazlarının ardından ise  Dr.Atilla Ateş Gazimağusa Belediye Kabristanlığındaki son yerine defnedildi.

Mağusa'nın tanınmış doktorlarından Genel ve Damar Cerrahı Uzmanı Dr.Atilla Ateş önceki sabah ikamet ettiği Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği'nde, Dr İbrahim Alçıner tarafından yatağında ölü bulunmuştu. Uykusunda yaşamını yitiren Atilla Ateş'in, Mide kanamasından öldüğü belirlendi.

Yaşama 64 yaşında veda eden Ateş'in,  ailesinden elde edilen bilgiye göre kısa bir süre önce mide kanaması geçirdiği öğrenildi.  Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi görmeye gidecek olan Dr.Atilla Ateş, 19 Şubat 2015 tarihinde Ankara'ya gitmek üzere biletini de almıştı.

Dr.Ateş, uzun yıllar Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra emekli olmuştu. Üç  çocuk babası olan Atilla Ateş'in ölümü başta ailesi olmak üzere, bütün sağlık camiası ve Mağusa'da büyük üzüntü yarattı

Dr.Atilla Ateş  çok yakın arkadaşı psikolog İbrahim Alçıner ile Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği'ni kurmuştu.Rahmetli Dr.Ateş'in uyuşturucu ve bağımlıları ile ilgili katkıları da vardı.

İSMET EZEL - mağusa haber ajansı

Bu haber toplam 3850 defa okunmuştur