1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DP-UG’den Denktaş’a destek
DP-UG’den Denktaş’a destek

DP-UG’den Denktaş’a destek

DP-UG MYK, DP-UG Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’a yönelik yapılan açıklamaları üzülerek takip ettiklerini belirtti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler Merkez Yönetim Kurulu, DP-UG Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’a yönelik yapılan açıklamaları üzülerek takip ettiklerini belirtti.

DP-UG Merkez Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Son günlerde gerek yazılı gerekse görsel medyada DP Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’a yönelik yapılan açıklamaları DP Ulusal Güçler Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri olarak üzülerek takip etmekteyiz. Belirli kesimlerin kamuoyunu doğru değil, maksatlı bilgilerle yönlendirmeye çalıştıklarının farkında oluşumuzdan yola çıkarak, bu açıklamaların bilinçli bir şekilde yapılmakta olduğunu ve konunun manipüle edilerek olayın farklı siyasi mecralara çekilmeye çalışıldığı da yine tarafımızdan gözlenmektedir. 

Bu bağlamda gerçekleri yansıtmayan ve maksatlı olarak yapılan tüm açıklamaları şiddetle kınar ve Genel Başkanımız Serdar Denktaş’ın gerek Anadolu halkına, gerekse KKTC basınına vermiş olduğu tüm beyanatlara harfi harfine katıldığımızı tüm kamuoyu ile paylaşırız” ifadeleri yer aldı.

Yenidüzen

Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur