1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dostluk kazandı
Dostluk kazandı

Dostluk kazandı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor’da oynayan Mustafa Yaşınses ile Uşak Sportif’e transfer olan Çağrı Kıral ve Musa Şanlıer, dün oynanan hazırlık maçında rakip oldular

A+A-

 

Futbol hayatlarını Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) devam ettiren ve Küçük Kaymaklı altyapsından yetişerek A takımda uzun yıllar birlikte mücadele eden Mustafa Yaşınses, Çağrı Kıral ve Musa Şanlıer dün takımları Kastamonuspor ile Uşak Sportif arasında oynanan hazırlık maçında rakip oldular.
Sezon başında Kastamonuspor’a transfer olarak 2014 – 2015 futbol sezonunun ilk yarısında bu takımın formasını giyen Mustafa Yaşınses’in ardından geçtiğimiz günlerde Çağrı Kıral ve Musa Şanlıer de futbol hayatlarını Türkiye’de devam ettirme kararı alarak Uşak Sportif ile anlaşmaya vardı. Uzun yıllar Küçük Kaymaklı forması giyen futbolcular dün rakip oldular. Takımlarının kamp yaptığı Antalya’da hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelen Yaşınses, Kıral ve Şanlıer’in mücadelesi 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Uşak Sportif’in yeni transferlerinden Musa ilk on bir de takımda yer alırken, Çağrı ikinci 45 dakika forma giydi. Mustafa Yaşinses ise takımı Kastamonu’da 90 dakika top koşturdu.

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur