1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dört koldan saldırıyor
 Dört koldan saldırıyor

Dört koldan saldırıyor

Süper Lig’de bu sezon iddialı bir ekip kurmayı hedefleyen GAÜ Çetinkaya’da anlaşmaya varılan oyuncuların kulüpleriyle görüşmeler sürüyor

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Transferde birçok oyuncuyla anlaşmaya varan Süper Lig ekibi GAÜ Çetinkaya’da gündem transfer. Sarı kırmızlı yöneticilerin anlaşmaya vardığı oyuncuların kulüpleriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Önümüzdeki sezon için GAÜ Çetinkaya takımıyla söz kesen Tansel Ekingen, Ali Duvarcı ve Burak Sarıkaya ise harıl harıl çalışıyor. Üç oyuncu da geçtiğimiz gün Atatürk Stadı’nda özel olarak çalışmalara başladı.

Tansel tamam. Sıra Yenicami’de
Sezon başında Kastamonuspor’a giden fakat daha sonra takımdan ayrılan Tansel Ekingen ile prensipte anlaşan GAÜ Çetinkaya, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Yenicami ile görüşmelere başladı. Bu transferde Yenicami’nin çok fazla zorluk çıkarmaması beklenirken, GAÜ Çetinkaya’nın en büyük kozu Tansel Ekingen’in sarı kırmızılılarda forma giymek istemesi. Önümüzdeki günlerde GAÜ Çetinkaya’nın bu transferde daha net adımlar atarak oyuncuya resmi imzayı attırması bekleniyor.

Duvarcı transferinde büyük aşama kaydedildi
GAÜ Çetinkaya ile adı anılan bir diğer futbolcu ise kaleci Ali Duvarcı. Geçen sezonun ilk devresini Gençlik Gücü, ikinci devresini de Mağusa Türk Gücü’nde geçiren deneyimli kaleciyi kadroya katmanın yollarını arayan sarı kırmızılılar Ali Duvarcı ile maddi konularda anlaşmaya vardı. Bu transferin tamamlanması için GAÜ Çetinkaya’nın oyuncunun kulübüyle görüşmeler başladığı ve transferde büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Burak Cihangir’in kapısından döndü
GAÜ Çetinkaya’nın ise resmi olarak anlaştığı tek oyuncu Burak Sarıkaya olarak görünüyor. Oyuncuyu deyim yerindeyse Cihangir’in kapısından alan sarı kırmızılılar daha önce de Çetinkaya forması giymiş oyuncuyu renklerine bağladı. GAÜ Çetinkaya’dan iyi bir iş teklifi alan ve maddi konularda da anlaşan Burak Sarıkaya’nın önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giymesi kesin. Oyuncunun resmi imzayı önümüzdeki günlerde atması bekleniyor.

Sabri-Raif için görüşme odasına
Ali Duvarcı, Tansel Ekingen ve Burak Sarıkaya transferleriyle güçlenmeye başlayan GAÜ Çetinkaya’da gözler hedefteki oyunculara çevrildi. Kadroya Kadir Hakel ve Erdinç Börekçi’yi dahil eden sarı kırmızılılarda Sabri Selden ve Raif Selden konusunda Kaymaklı ile pazarlıklar sürüyor. Bu oyuncular ile de büyük oranda anlaşan sarı kırmızılılar daha önce iç transferde Esin Sonay ile de anlaşmaya varmıştı.

 

Bu haber toplam 1852 defa okunmuştur